Tilastomodi..?

MODien asennus ja omat muokkaukset.
Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Tilastomodi..?

Viesti Kirjoittaja drw » 30 Maalis 2007, 18:09

Eli nyt olis hakusassa sellainen modi joka osaisi näyttää tilastollistastatiikkaa esimerkisi viestien / aiheiden määrä kutakin kalenterikuukautta kohti. Löytyykö..?

tuuletin
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 47
Liittynyt: 15 Touko 2006, 17:53

Viesti Kirjoittaja tuuletin » 30 Maalis 2007, 18:27

Kun nyt tälläinen perustettiin, niin etsisin toimivaa modia uusimpaan phpbb versioon, joka näyttäisi "Paikallaolijat"-kentässä viestin tyyliin "Vierailijat 24h sisällä" (Ei ole pakko olla suomenkielinen, osaan muutta itsekin)

Avatar
Moppitukka
MODaaja
MODaaja
Viestit: 74
Liittynyt: 14 Elo 2006, 20:01

Viesti Kirjoittaja Moppitukka » 30 Maalis 2007, 18:53

drw kirjoitti:Löytyykö..?
En pikaisella kuuklaamisella löytänyt niin laitoin omaan sivutilaan...
http://luukku.org/~moppitukat/muuta/sta ... v4.0.0.zip

Omaa kokemusta on. Monipuolinen modi. :)
a.k.a Antti

Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Viesti Kirjoittaja drw » 30 Maalis 2007, 21:37

Moppitukka kirjoitti:
En pikaisella kuuklaamisella löytänyt niin laitoin omaan sivutilaan...
http://luukku.org/~moppitukat/muuta/sta ... v4.0.0.zip

Omaa kokemusta on. Monipuolinen modi. :)

Juuri tälläinen oli hakusassa. Suuri kiitos sinulle vaivannäöstä..!

Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Viesti Kirjoittaja drw » 02 Huhti 2007, 14:46

Onko kukaan törmänny ongelmiin tuon statistics_mod_v4.0.0 kanssa. Pienellä tietokannalla pelaa ok. Mutta kun kyseesä on tietkokanta josta löytyy reilu 100 000 viestiä tulee statiikkaa ladatessa tälläinen herja:

"Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in \hakemisto\foorumin_hakemisto\db\mysql4.php on line 118"

Eli ilmeisesti se ei kerkeä prosessoida minuuttiin tuota läpi, vaiko mikä mättää. Tuntuu samalla kyykyttävän koko palvelimen mysql puolen. Html pohjainen liikenne pelaa ok.

Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Re: Tilastomodi..?

Viesti Kirjoittaja drw » 10 Joulu 2007, 18:47

"Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in ..Jne plaa plaah plaa"

Itse itselleni vastaten, ongelma korjataan muuttamalla php.inistä eli siis ihan PHP:stä käsin suoritus aikoja. Itsellä ainakin aikojen tuplaaminen korjasi ongelma.
max_execution_time = 60 ; Maximum execution time of each script, in seconds
max_input_time = 60 ; Maximum amount of time each script may spend parsing request data
memory_limit = 32M ; Maximum amount of memory a script may consume (32MB)

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: AhrefsBot/5.0 [Bot] ja 12 vierailijaa