kuvagalleria bugittaa

MODien asennus ja omat muokkaukset.
Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

kuvagalleria bugittaa

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 05 Kesä 2007, 23:00

tälläistä ilmoittaa ja mitään muutoksia en ole tehnyt. toimi vielä eilen:

Could not query recent pics information

DEBUG MODE

SQL Error : 3 Error writing file '/var/log/mysql/mysql.log' (Errcode: 28)

SELECT p.pic_id, p.pic_title, p.pic_desc, p.pic_user_id, p.pic_user_ip, p.pic_username, p.pic_time, p.pic_cat_id, p.pic_view_count, u.user_id, u.username, r.rate_pic_id, AVG(r.rate_point) AS rating, COUNT(DISTINCT c.comment_id) AS comments FROM phpbb_album AS p LEFT JOIN phpbb_users AS u ON p.pic_user_id = u.user_id LEFT JOIN phpbb_album_cat AS ct ON p.pic_cat_id = ct.cat_id LEFT JOIN phpbb_album_rate AS r ON p.pic_id = r.rate_pic_id LEFT JOIN phpbb_album_comment AS c ON p.pic_id = c.comment_pic_id WHERE p.pic_cat_id IN (1,2,3,4,5,6) AND ( p.pic_approval = 1 OR ct.cat_approval = 0 ) GROUP BY p.pic_id ORDER BY p.pic_time DESC LIMIT 4

Line : 259
File : album.php

Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Re: kuvagalleria bugittaa

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 06 Kesä 2007, 10:21

Ja nyt se taas toimii, ilmeisesti serverissä vika

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: kuvagalleria bugittaa

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 06 Kesä 2007, 10:51

Virhekoodi :28 tarkoittaa, että tila on lopussa tietokantapalvelimelta.
Taisi hosti järkätä lisää tilaa...

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa