Edellisen käyntisi jälkeen saapunut xxx viestiä.

MODien asennus ja omat muokkaukset.
Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Edellisen käyntisi jälkeen saapunut xxx viestiä.

Viesti Kirjoittaja drw » 13 Loka 2007, 01:39

Elikkäpä tarttis sellaisen modin joka näyttää käyttäjän kirjautumisen peruseella montako viestiä on saapunut foorumille edellisen käynnin jälkeen. Eli samanlainen systeemi kuin yksityisviesteillä on jo olemassa. Yksinkertaisimmillaanhan se on otettavissa subsilver templatesta jossa tuo ominaisuus on jo olemassa mutta en osaa hyödyntää sitä. Eli subsilverissähän on tämä "Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit" jota painamalla avautuu sivu joka listaa jotenkin hakutoiminnon avulla "Haussa löytyi 15 osumaa" eli juurikin ne viestit jotka ovat esimerkkitapauksessa tulleet edellisen kirjautumisen jälkeen. Haluaisin nyt hyödyntää tätä toimintoa niin että saisi tuon irrotettua ja vaikka siirrettyä forumin etusivulle näkymään kun kirjaudutaan sisään.

Tässä on pieni esimerkki mitä haen:

Edellinen kerran vierailit 11.10.2007
Edellinden käyntisi jälkeen on saapunut 14 uutta viestiä

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Edellisen käyntisi jälkeen saapunut xxx viestiä.

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 13 Loka 2007, 02:03

EzPortal MOD:ssa taitaa olla tuo koodi

Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Re: Edellisen käyntisi jälkeen saapunut xxx viestiä.

Viesti Kirjoittaja drw » 13 Loka 2007, 20:13

Saatko raapastua sitä irti siitä..?

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Edellisen käyntisi jälkeen saapunut xxx viestiä.

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 13 Loka 2007, 22:58

En ole varma, mutta olisko

Koodi: Valitse kaikki

if( $userdata['session_logged_in'] )
{
    $sql = "SELECT COUNT(post_id) as total
            FROM " . POSTS_TABLE . "
            WHERE post_time >= " . $userdata['user_lastvisit'];
    $result = $db->sql_query($sql);
    if( $result )
    {
        $row = $db->sql_fetchrow($result);
        $lang['Search_new'] = $lang['Search_new'] . " (" . $row['total'] . ")";
    }
}     

Koodi: Valitse kaikki

<a href="{U_SEARCH_NEW}" class="gensmall">{L_SEARCH_NEW}</a><br />
Pitiköhän sille templaatille kertoa, että olis tollanen muuttuja tulossa kielipaketista?

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa