bot spämmin estot.

MODien asennus ja omat muokkaukset.
joksanen
Hyvässä vauhdissa
Hyvässä vauhdissa
Viestit: 15
Liittynyt: 13 Loka 2006, 20:47

Viesti Kirjoittaja joksanen » 20 Loka 2006, 00:15

Mielestäni mä olen sanonut asiasta sielläkin. En nyt ketjua tarkistanut, mutta forumissa yleensä.

Edit: en itsekään löytänyt ko postausta pikahaulla. Ehkä mä vain suunnittelin mainitsevani asiasta... ;)
Viimeksi muokannut joksanen, 20 Loka 2006, 00:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Potku
Sensei
Viestit: 726
Liittynyt: 20 Marras 2005, 19:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Potku » 20 Loka 2006, 00:18

OK, sitten on kyllä mennyt ohi. Pulmakulmassa?

Mutta harkitse Takapotkijoihin liittymistä. :)

Apua tarvitaan aina, kuten varmasti tiedät...

joksanen
Hyvässä vauhdissa
Hyvässä vauhdissa
Viestit: 15
Liittynyt: 13 Loka 2006, 20:47

Viesti Kirjoittaja joksanen » 20 Loka 2006, 00:22

Plääh, joutuu töihin eikä selviä pelkällä narinalla.

Avatar
Potku
Sensei
Viestit: 726
Liittynyt: 20 Marras 2005, 19:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Potku » 20 Loka 2006, 00:23

Eipä siellä ole kukaan mihinkään kovasti joutunut, mutta ymmärsin viestisi sisällön. :)

joksanen
Hyvässä vauhdissa
Hyvässä vauhdissa
Viestit: 15
Liittynyt: 13 Loka 2006, 20:47

Viesti Kirjoittaja joksanen » 20 Loka 2006, 00:26

8)

Pitää katsoa mitä tässä vielä keksii. Oon tarkoituksella koittanut vähentää kaikkia luottamustoimia, mutta mistäs sitä tietää. Tahtonet että kerron jos/kun saan palan (huomenna?) toimimaan?

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Viesti Kirjoittaja Admin » 20 Loka 2006, 00:34

joksanen kirjoitti:Itse olen koodaamassa tätä rekisteröintisivulle sen visuaalisen varmistuksen rinnalle tai paikalle. En ole saanut sitä vielä toimimaan tyydyttävästi, mutta voi olla että eräs muu asia aiheutti ongelmia.

Käytännössä kyse on yhdestä ylimääräisestä input-tekstikentästä, johon käyttäjää pyydetään syöttämään numerosarja "kaksi-kolme-neljä-kuusi" (eli "2346"). Jos tätä ei ole syötetty, tietoja ei tallenneta vaan palataan takaisin lomakkeelle. Oikeastaan se on ihan sama kuin visuaalivarmennus kuvasta, mutta nyt käytetään boteille vieraan kielen tekstimuotoa. Ei ole tosiaan tarvinnut vaihtaa tuota numerosarjaa ikinä.
Mikä siinä tökkii? Tuohan on ihan hyvän kuuloinen homma myöskin...eli kiinnostaa tämäkin vaihtoehto.

joksanen
Hyvässä vauhdissa
Hyvässä vauhdissa
Viestit: 15
Liittynyt: 13 Loka 2006, 20:47

Viesti Kirjoittaja joksanen » 20 Loka 2006, 11:36

En tiedä. Olen laittamassa tarkistetta samaan paikkaan kuin missä tunnuksen ja salasanan tyhjyydet tarkistetaan. Ilmeisesti tässä kohtaa ei vielä ole kaikkia muuttujia olemassa ja joutuu käyttämään $HTTP_POST_VARS['muuttuja'] -muotoa, mikä ei ole hyvä asia. Jostain syystä myös kielimuuttujissa oli ongelmia, lieko niiden nimillä joku maksimipituus. Samaten tuo virheilmoituksen teko oli tehty hiukan monimutkaisemmin mitä aluksi vilkuilin.

Ei tää tänään tule valmiiksi.

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 20 Loka 2006, 18:54

joksanen kirjoitti:Ilmeisesti tässä kohtaa ei vielä ole kaikkia muuttujia olemassa ja joutuu käyttämään $HTTP_POST_VARS['muuttuja'] -muotoa, mikä ei ole hyvä asia.
Se, minkä tyyppistä taulukkoa voi käyttää, riippuu PHP-tulkin versiosta. Jos käytössä on PHP 4.1.0 -versiota vanhempi PHP-tulkki, silloin pitää käyttää tuota muotoa. Uudemmissa PHP:n versioissa on sama asia toteutetaan ensisijaisesti superglobaalien taulukoiden avulla.

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Viesti Kirjoittaja Admin » 21 Loka 2006, 00:28

Ja kun olet väsäämässä selkeästi MODia, jolle on käyttöä laajemmaltikin, se kannattanee vääntää siten että se pelaa kaikilla PHP -versioilla. Täällä (ainakin juttujen perusteella ;) ) käy toinen toistaan parempia koodareita, varmaan joku ystävällinen suostuu neuvomaan? Itse neuvoisin mielelläni, mutta emmätajuu noista mitään.... :?

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 21 Loka 2006, 01:23

No, koodiin voisi lisätä käytössä olevan PHP-tulkin version tarkistuksen. PHP:n version voi tarkistaa phpversion()-funktion avulla tai käyttämällä esimääriteltyä vakiota PHP_VERSION. PHP:n version tarkistamisen jälkeen voidaan valita taulukko, jota käytössä oleva PHP-tulkki tukee.

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 21 Loka 2006, 16:52

Eli lisätään yksi profiilikenttä rekisteröitymiseen ja vaaditaan se pakolliseksi?

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=415352
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=404021

Tekee muistaakseni saman, mutta lisäherkuilla.
Kummatkaan eivät tosin ole vielä julkaistu virallisesit phpbb.com MOD databasessa joten olkaatten varovaisia niitten kanssa ja tarkistakaa josko niiden kehittäjät julkaisee pävityksiä niihin.
Mikäli meinaatte käyttää...

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Viesti Kirjoittaja Admin » 21 Loka 2006, 22:25

No jotain noille tarttis tehrä... ;)

Katsotaan nyt josko oottelis sitä 3,0:aa vai mitä alkais....

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 22 Loka 2006, 10:28

mrl586 kirjoitti:
joksanen kirjoitti:Ilmeisesti tässä kohtaa ei vielä ole kaikkia muuttujia olemassa ja joutuu käyttämään $HTTP_POST_VARS['muuttuja'] -muotoa, mikä ei ole hyvä asia.
Se, minkä tyyppistä taulukkoa voi käyttää, riippuu PHP-tulkin versiosta. Jos käytössä on PHP 4.1.0 -versiota vanhempi PHP-tulkki, silloin pitää käyttää tuota muotoa. Uudemmissa PHP:n versioissa on sama asia toteutetaan ensisijaisesti superglobaalien taulukoiden avulla.
Ja tulevassa PHP:n kutosversiossa ei voi enää käyttää tuota joksasen mainitsemaa pitkää muotoa, vaan on pakko käyttää vastaavaa superglobaalia taulukkoa

E.K.Virtanen
MODaaja
MODaaja
Viestit: 202
Liittynyt: 18 Syys 2006, 12:21
Paikkakunta: Manse
Viesti:

Viesti Kirjoittaja E.K.Virtanen » 14 Marras 2006, 15:34

Tuo ensimmäisessä viestissä kertomani spam check vuotaa kuitenkin jonkun verran joten kehittelin uudemman version jossa viestin lähettäjän pitää kirjoittaa teksti laatikkoon tietty sana jotta viestin lähetys onnistuu.
Tarkoituksena on muuttaa homma niin että viesti laatikon alle ilmestyy kaksi satunnaista numeroa (0 - 10) ja teksti laatikko johon pitää antaa lukujen summa.
Voin vaikka postata valmiin tuotteen tänne jahka saan sen tehtyä. Toivon mukaan ensi yönä.

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Viesti Kirjoittaja Admin » 14 Marras 2006, 22:04

kuulostaa reilulta :wink:

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa