Google, Youtube & muut videomodit..?

MODien asennus ja omat muokkaukset.
Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Google, Youtube & muut videomodit..?

Viesti Kirjoittaja drw » 29 Joulu 2006, 13:37

Googlemodin koodi ilmeisesti perustuu suoraan muokattuun Youtubemodin sorsaan. Kummankin asennuksessa puhutaan että pitää muota includes/bbcode.php tiedostoa ja sieltä esimerkiksi kohtaa "$EMBB_widths = array(''. Ei vaan löydy tuollaista kohtaa koko koodista. Onko joku muu modi jo kerennyt sotkea, vai mikä on.? Entä miten asennan nyt kyseiset modit..?


---

http://www.tunkio.tk
Viimeksi muokannut drw, 21 Huhti 2007, 19:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Viesti Kirjoittaja drw » 29 Joulu 2006, 15:32

Elikkas ongelma oli että, se tarvitsee "multi_bbcode-140c" asennettuna ensin. No nyt ongelma on seuraava. Pitäisi tehdä tälläinen kohta:

Koodi: Valitse kaikki

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
$replacements[] = $bbcode_tpl['email'];
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

     [GVideo]GVideo URL[GVideo] code..
    $patterns[] = #[GVideo]httpvideo.google.comvideoplaydocid=([0-9A-Za-z-_])[^[][GVideo]#is;
    $replacements[] = $bbcode_tpl['GVideo'];

Koodi: Valitse kaikki

	// [email]user@domain.tld[/email] code..
	$patterns[] = "#\[email\]([a-z0-9&\-_.]+?@[\w\-]+\.([\w\-\.]+\.)?[\w]+)\[/email\]#si";
	$replacements[] = $bbcode_tpl['email'];
	     [GVideo]GVideo URL[GVideo] code.. [color=red] <- Tällä rivillä virhe[/color]
    $patterns[] = #[GVideo]httpvideo.google.comvideoplaydocid=([0-9A-Za-z-_])[^[][GVideo]#is;
    $replacements[] = $bbcode_tpl['GVideo'];

	$text = preg_replace($patterns, $replacements, $text);
Lopputulos näyttää tältä. Mutta ei toimi, tulee parse erroria. Jotain on väärin. Ei auta vaikka laittaa koodin jatkumaan samalla rivillä.

Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Viesti Kirjoittaja drw » 29 Joulu 2006, 15:44

Unohtakaa tuo edellinenkin. Ongelma oli siinä että Dreamweaver jostain syystä jätti kaikki // viivat näyttämätttä sorsasta, ja ongelma kopiotui eteenpäin.

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Viesti Kirjoittaja Admin » 29 Joulu 2006, 23:37

drw kirjoitti:Unohtakaa tuo edellinenkin. Ongelma oli siinä että Dreamweaver jostain syystä jätti kaikki // viivat näyttämätttä sorsasta, ja ongelma kopiotui eteenpäin.
Älä H-vetissä i k i n ä käytä Dreamweaveria templaattien muokkaamiseen!

Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Viesti Kirjoittaja drw » 30 Joulu 2006, 14:41

Youtube, google, quicktime videot phpbb2:ssa pelaa ok, muttei windows media playerillä näytettävät. Media playeri toimii ainoastaan IE:llä. Kokeilin 7 versiolla. Opera 9 eikä Mozilla 1.5 näytä. Mitä mieltä olette, onko nyt vika koodissa vaiko mikä..? Internet explorer kun näyttää, mutta muute selaimet eivät..

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 30 Joulu 2006, 14:53

Melkeiin epäilisin ekaksi koodin ongelmaa, sillä jokainen selain rakentaa sivun eritavalla. Vaikka kuinka olisi standardin mukaista koodia tarjolla.
olettavat, että koodi on virheellistä ja yritävät arvata mitä siellä on...

Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Viesti Kirjoittaja drw » 30 Joulu 2006, 15:19

Onko kenelläkään kokemuksia miten tuo wmp pelaa, vai saako sitä pelaamaan..?



MOD Name: Quicktime and Windows Media Player BBCode
Author: Tocsin LK
MOD Description: Apple Quicktime and Windows Media Player BBcode tag MOD, with quick access buttons.

Requirements: Multiple BBCode MOD must be installed.

MOD Version: 1.0.0
Installation Level: Easy
Installation Time: ~ 5 Minutes
Tested on phpBB Version: 2.0.21

Download File: qt_and_wmp_100.mod
File Size: 8004 Bytes


http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?mo ... id=2485788

Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Viesti Kirjoittaja drw » 30 Joulu 2006, 15:26

Itse itselleni ja toivottavasti jonkun muukin avuksi vastaten


bbcode.tpl korvaa tämä:

Koodi: Valitse kaikki

<!-- BEGIN wmp --><object id="wmp" width="350" height="300" classid="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,0,0,0" standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." type="application/x-oleobject"> 
<param name="FileName" value="{URL}"> 
<param name="ShowControls" value="1"> 
<param name="ShowDisplay" value="0"> 
<param name="ShowStatusBar" value="1"> 
<param name="AutoSize" value="1"> 
<param name="autoplay" value="0"> 
<param name="autoStart" value="0"> 
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/windows95/downloads/contents/wurecommended/s_wufeatured/mediaplayer/default.asp" $animationatstart=0 transparentatstart=1 loop=0 height="300" width="350"> 
                                                         </embed> 
                                                </object><!-- END wmp -->

Tällä:

Koodi: Valitse kaikki

<!-- BEGIN wmp --><object id="wmp" width=300 height=300 classid="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,0,0,0" standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." type="application/x-oleobject"> 
<param name="FileName" value="{URL}"> 
<param name="ShowControls" value="1"> 
<param name="ShowDisplay" value="0"> 
<param name="ShowStatusBar" value="1"> 
<param name="AutoSize" value="1"> 
<param name="autoplay" value="0"> 
<param name="autoStart" value="0"> 
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/windows95/downloads/contents/wurecommended/s_wufeatured/mediaplayer/default.asp" src="{URL}" name=MediaPlayer2 showcontrols=1 showdisplay=0 showstatusbar=1 autosize=1 autoplay=0 autoStart=0  visible=1 animationatstart=0 transparentatstart=1 loop=0 height=300 width=300> </embed> </object><!-- END wmp -->

Avatar
Potku
Sensei
Viestit: 726
Liittynyt: 20 Marras 2005, 19:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Potku » 03 Tammi 2007, 20:40

Admin kirjoitti:
drw kirjoitti:Unohtakaa tuo edellinenkin. Ongelma oli siinä että Dreamweaver jostain syystä jätti kaikki // viivat näyttämätttä sorsasta, ja ongelma kopiotui eteenpäin.
Älä H-vetissä i k i n ä käytä Dreamweaveria templaattien muokkaamiseen!
Vai ehkä pikemminkin niin, että älä käytä DW:tä sen muokkauksen uppaamiseen?

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Viesti Kirjoittaja Admin » 03 Tammi 2007, 21:20

No DW ja muut wysiwyg -editorit saattavat "fiksuuttaan" lisätä koodiin omiaan jolloin se menee pas***s koko templaatti. Siis txteditorilla... :wink:

Avatar
Potku
Sensei
Viestit: 726
Liittynyt: 20 Marras 2005, 19:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Potku » 06 Tammi 2007, 19:59

Noissa tekstieditoreissa on se vika, että CTLR+F ei aina toimi.

Tästä oli taannoin juttua phpBB:ssä.

Avatar
Karjala
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 01 Loka 2006, 22:34
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Karjala » 21 Helmi 2007, 15:02

drw kirjoitti:Elikkas ongelma oli että, se tarvitsee "multi_bbcode-140c" asennettuna ensin.

Asennettuna mihin? :roll:


Edit: Jaa sie tarkoitit tätä. http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=145513

Avatar
drw
MODaaja
MODaaja
Viestit: 86
Liittynyt: 07 Loka 2006, 12:32

Viesti Kirjoittaja drw » 21 Huhti 2007, 20:26

Nyt olisi hakusassa *.FLV formaattia tukevamodi. Testasin jo yhtä, mutta pelaa yhtähyvin kuin vanhuksen suolisto. Tätä yritin saada pelaamaan, mutta eihän se ottanut tuulta alleen. Mistä modi että saadaan *.flv eli flashssivideot pelaamaan..? Tämä oli se mitä kokeilin.

http://www.tradebit.com/filedetail.php/823503

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa