Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

phpBB3 ongelmia. Neuvoja ja ohjeita kuinka korjata.
MOD kysymykset, niiden asennukset ja omien muokkausten ongelmat alempana olevalle MOD alueelle.
Hiz
MODaaja
MODaaja
Viestit: 261
Liittynyt: 31 Joulu 2006, 14:57
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja Hiz » 09 Joulu 2008, 13:53

Jällleeeeen kerran löytyy sivuilta/foorumilta bugi.
Kun integroin tuon login-lomakkeen sivuille, se toimii mutta näyttää tuollaisen ihanan viestin jos ei ole kirjautunut sisään, mitä tulisi tehdä?
Kuva
Kun kirjautuu sisään, se ei näytä mitään:
Kuva

EDIT: Kyllä, kyllä, tuo rivi on katsottu.
Jos MapleStory kiinnostaa -> CLICK

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 10 Joulu 2008, 01:28

Katsoitko rivin 132? Tuolla rivillä (tai sen lähistöllä) on jotain ylimääräistä.

Hiz
MODaaja
MODaaja
Viestit: 261
Liittynyt: 31 Joulu 2006, 14:57
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja Hiz » 10 Joulu 2008, 07:02

mrl586 kirjoitti:Katsoitko rivin 132? Tuolla rivillä (tai sen lähistöllä) on jotain ylimääräistä.
Jaa, onko siellä jotain ylimääräistä? Isken ton rivin tähän alle, niin, jos osaatte sanoa, mitä ylimäräistä: (ööh, ei kyllä näytä kovin täydeltä)

Koodi: Valitse kaikki

			</div><center><img src="images/ala.jpg"></center>
Tossa vielä rivi 916 session.php:stä:

Koodi: Valitse kaikki

		header('Set-Cookie: ' . $name_data . (($cookietime) ? '; expires=' . $expire : '') . '; path=' . $config['cookie_path'] . $domain . ((!$config['cookie_secure']) ? '' : '; secure') . '; HttpOnly', false);
Apua :D
Jos MapleStory kiinnostaa -> CLICK

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 10 Joulu 2008, 08:03

Jossain noista .php tiedostoista on tavaraa ennen aloitustagia tai lopetustagin jälkeen.
Siellä ei saa olla mitään. Ei edes välilyöntiä tai rivinvaihtoa.

Hiz
MODaaja
MODaaja
Viestit: 261
Liittynyt: 31 Joulu 2006, 14:57
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja Hiz » 10 Joulu 2008, 14:29

Lurttinen kirjoitti:Jossain noista .php tiedostoista on tavaraa ennen aloitustagia tai lopetustagin jälkeen.
Siellä ei saa olla mitään. Ei edes välilyöntiä tai rivinvaihtoa.
Tottakai mun index.php -tiedostossa on paljonkin tavaraa ennen tagia, siellä on html -kieltä...
Pitääkö nekin jotenkin integroida PHP -tagien sisään? :shock:
Jos MapleStory kiinnostaa -> CLICK

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 10 Joulu 2008, 15:18

Mitä sun sivu tekee ennen vierailijan sessiota?
Headerit pitää lähettää ennenkuin tulostetaan mitään.
Nyt sulla on tulostuksessa kamaa jo ennenkuin headerit on lähetetty.

Tiedä sitten olisko näistä apua.
http://wiki.mureakuha.com/wiki/Mit%C3%A ... lmoitus%3F
http://wiki.mureakuha.com/wiki/Tulostuk ... P:ss%C3%A4
Tutoriaali phpbbcomista
http://www.phpbb.com/kb/article/phpbb3- ... tegration/

Avatar
Potku
Sensei
Viestit: 726
Liittynyt: 20 Marras 2005, 19:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja Potku » 10 Joulu 2008, 15:34

Muuten, miksi nämä virheet esiintyvät vain joillakin sivuilla? :D

Kuva

Itse asiassa se vaihtui tuosta pienen säädön jälkeen Huolto-välilehdelle, mutta kuitenkin.


EDIT: Niin, siis noihin tuossa mainittuihin tiedostoihin ei ole koskettu.

Avatar
Potku
Sensei
Viestit: 726
Liittynyt: 20 Marras 2005, 19:54
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja Potku » 10 Joulu 2008, 15:46


Hiz
MODaaja
MODaaja
Viestit: 261
Liittynyt: 31 Joulu 2006, 14:57
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja Hiz » 10 Joulu 2008, 17:57

Lurttinen kirjoitti:Mitä sun sivu tekee ennen vierailijan sessiota?
Headerit pitää lähettää ennenkuin tulostetaan mitään.
Nyt sulla on tulostuksessa kamaa jo ennenkuin headerit on lähetetty.
Ennen vierailijan sessiota?
Jos MapleStory kiinnostaa -> CLICK

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 10 Joulu 2008, 18:25

Vierailijoilla on oma sessionsa (istunto) verrattuna sisäänkirjautuneeseen.
Kun ilmoitus ei tule kirjautuneelle on vierailijan sessiossa jotain hapanta. Aloitat tulostamisen (sivun näytön ruudulle) ennen headereita -> headers already sent.

Hiz
MODaaja
MODaaja
Viestit: 261
Liittynyt: 31 Joulu 2006, 14:57
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ikävä bugi, jonka haluaisin pois :)

Viesti Kirjoittaja Hiz » 10 Joulu 2008, 18:52

Lurttinen kirjoitti:Vierailijoilla on oma sessionsa (istunto) verrattuna sisäänkirjautuneeseen.
Kun ilmoitus ei tule kirjautuneelle on vierailijan sessiossa jotain hapanta. Aloitat tulostamisen (sivun näytön ruudulle) ennen headereita -> headers already sent.
Joo joo :)
Juu, oon ikäväkseni huomannut, että kyllä tuo tunkee saman errorin siihen välillä silloinkin kun on sisällä.
Jos MapleStory kiinnostaa -> CLICK

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: AhrefsBot/5.0 [Bot] ja 13 vierailijaa