Mikä meni pieleen 301->302

phpBB3 ongelmia. Neuvoja ja ohjeita kuinka korjata.
MOD kysymykset, niiden asennukset ja omien muokkausten ongelmat alempana olevalle MOD alueelle.
Artturi
MODaaja
MODaaja
Viestit: 165
Liittynyt: 23 Marras 2005, 23:28
Viesti:

Mikä meni pieleen 301->302

Viesti Kirjoittaja Artturi » 17 Tammi 2009, 22:13

...kun foorumi näyttää tältä http://www.rintamamiestalo.fi/portal.php
Eli ongelma kai tyyli-tiedostossa?? Vai missä ja mitä nyt pitäisi tehdä??

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Mikä meni pieleen 301->302

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 17 Tammi 2009, 22:51

Oletko virkistänyt tyylit?

Artturi
MODaaja
MODaaja
Viestit: 165
Liittynyt: 23 Marras 2005, 23:28
Viesti:

Re: Mikä meni pieleen 301->302

Viesti Kirjoittaja Artturi » 17 Tammi 2009, 22:59

Kyllä juu. Käytössä on oma prosilveristä muokattu tyyli. Ei kai tuon päivityksen tyyliin pitäisi koskea? Mistäs saisin täydellisen muutoslokin?

Avatar
Peetra
phpBB Bitch
phpBB Bitch
Viestit: 1169
Liittynyt: 04 Kesä 2007, 16:45
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

Re: Mikä meni pieleen 301->302

Viesti Kirjoittaja Peetra » 17 Tammi 2009, 23:34

Miltä näyttää prosilverissä?
muista backuppi!
hyvä copy/paste monen kannan dumpille: http://www.patrickpatoray.com/?Page=30 // ei tartte omaa ohjelmistoa.
hyvä ison kannan dumpeille http://www.mysqldumper.net/ //Selkeä käyttöliittymä! Asentuu palvelimelle kuin itsestään. :ugeek:

Artturi
MODaaja
MODaaja
Viestit: 165
Liittynyt: 23 Marras 2005, 23:28
Viesti:

Re: Mikä meni pieleen 301->302

Viesti Kirjoittaja Artturi » 17 Tammi 2009, 23:38

Näyttää suunnillen ok, mutta portaalia ei näy..
Missä olisi vanha kunnon lista muutoksista, sellainen millä phpBB 2:sta päivitettäessä oli?

Avatar
Peetra
phpBB Bitch
phpBB Bitch
Viestit: 1169
Liittynyt: 04 Kesä 2007, 16:45
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

Re: Mikä meni pieleen 301->302

Viesti Kirjoittaja Peetra » 18 Tammi 2009, 00:05

Kyllä ne patchit sieltä jostain netistä.... öhumm, mulla ei ole noita vanhoja patcheja, kaveri tossa laittoi sen.
phpbb.comista saa aina kyllä tuorein patch ja hieman vanhemmatkin. Emmä tiiä oisko ne downloadit patcheista muuten sieltä löytynytkin. Mutta tulipahan se nyt täältä. :mrgreen:

Tässä siis patch RC7 ja ne siitä väliltä kans 3.0.1 --> 3.0.2 http://pp.kpnet.fi/lillfiluren/temporar ... -patch.zip

Sä meet niinQ yksi harppaus kerrallaan, että pääset 3.0.4 asti, vai?
muista backuppi!
hyvä copy/paste monen kannan dumpille: http://www.patrickpatoray.com/?Page=30 // ei tartte omaa ohjelmistoa.
hyvä ison kannan dumpeille http://www.mysqldumper.net/ //Selkeä käyttöliittymä! Asentuu palvelimelle kuin itsestään. :ugeek:

Artturi
MODaaja
MODaaja
Viestit: 165
Liittynyt: 23 Marras 2005, 23:28
Viesti:

Re: Mikä meni pieleen 301->302

Viesti Kirjoittaja Artturi » 18 Tammi 2009, 00:14

Löytyhän ne automaatin muuttamat tiedostot phpBB-3.0.1_to_3.0.2 -> install -> update -> new. Otin sieltä styles -> prosilver -> template -kansiosta kaiken uuden ja laitoin omaan tyyliin, mutta ei toimi.

Tarkotus oli mennä askel kerrallaan ja eka onnistuki 300 -> 301...

Mikähän tiedosto se voisi olla missä ongelma on?? T-paita lähtee nopealle ratkaisijalle!

Edit. nyt toimii jotenkin ja vika on style.php:ssä. Palautin vanhan, mutta nyt sivu räjähtää IE:llä.
Taidan nyt mennä toistaiseksi versiolla 302, kunnes tämä ongelma selviää. Vai korjaantuisikohan jos jatkaisi -> 303 -> 304 ???
Viimeksi muokannut Artturi, 18 Tammi 2009, 01:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Mikä meni pieleen 301->302

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 18 Tammi 2009, 01:28

Artturi kirjoitti:Palautin vanhan, mutta nyt sivu räjähtää IE:llä.
Räjähtää se Firefoxillakin.

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Majestic-12 [Bot] ja 18 vierailijaa