CSS-pudotusvalikko headerissa katoaa

phpBB3 ongelmia. Neuvoja ja ohjeita kuinka korjata.
MOD kysymykset, niiden asennukset ja omien muokkausten ongelmat alempana olevalle MOD alueelle.
Avatar
Dwnld
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 1
Liittynyt: 12 Tammi 2015, 23:35

CSS-pudotusvalikko headerissa katoaa

Viesti Kirjoittaja Dwnld » 12 Tammi 2015, 23:50

Elikkä tein forumille headeriin laitetun, CSS-tyylitetyn pudotusvalikon. Jostain syystä valikko katoaa heti, kun hiiren kursori saavuttaa valikkoa selatessa ensimmäisen tablen taustalla (siis valikon takana esim. forumlistaksen).

Ongelma on havaittavissa vain portaalisivulla, koska muilla sivuilla on enemmän tavaraa valikon alla (eli ei tableja).

overall_header.html:

Koodi: Valitse kaikki

<nav>
	<ul>
		<li><a href="http://www.kalmankaarti.org/phpBB3/portal.php">{L_PORTAL}</a></li>
		<li><a href="{U_INDEX}" accesskey="h">{L_FORUM_FRONTPAGE}</a>
			<ul>
			<!-- BEGIN navlinks --><li class="navlinkfix" style="font-size:11px;">{navlinks.FORUM_NAME}</a></li><!-- END navlinks -->
			</ul>
        </li>
		<li><a href="http://www.kalmankaarti.org/phpBB3/viewforum.php?f=2">{L_NEWS}</a></li>
		<li><a href="http://www.kalmankaarti.org/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=7">{L_RECRUITMENT}</a></li>
		<li><a href="#">{L_LINKS}</a>
			<ul>
				<li style="font-size:11px;"><a href="http://www.worldoflogs.com/guilds/107976/" target="_blank">World of Logs</a></li>
				<li style="font-size:11px;"><a href="https://www.warcraftlogs.com/guilds/67" target="_blank">Warcraft Logs</a></li>
				<li style="font-size:11px;"><a href="http://dy.fi/olw" target="_blank">Battle.net</a></li>
			</ul>
		</li>
	<!-- IF U_RESTORE_PERMISSIONS -->
		<li><a href="{U_RESTORE_PERMISSIONS}">{L_RESTORE_PERMISSIONS}</a></li>
	<!-- ENDIF -->

	</ul>
</nav>
dropnav.css (eli valikon tarvitsemat tyylit):

Koodi: Valitse kaikki

nav {
	padding-left:2px;
 }

nav ul ul {
	display: none;
}

	nav ul li:hover > ul {
		display: block;
	}

nav ul {
	background:url("{T_THEME_PATH}/images/white30p.png");
	box-shadow: 0 0 2px 1px #000;
	padding: 0px;
	list-style: none;
	position: relative;
	display: inline-table;
	text-shadow:0px 0px 5px #ccc;
	font-variant:small-caps;
	font-weight:bold;
	font-size:12px;
	text-align:center;
	margin-left:0px;
	margin-right:0px;
	text-decoration:none;
}
	nav ul:after {
		content: ""; clear: both; display: block;
	}
	
nav ul li {
	float: left;
}
	nav ul li:hover {
		background:#CCC;
	}
		nav ul li:hover a {
			color: #000;
		}
	
	nav ul li a {
		display: block; padding: 3px 0px; min-width:110px;
		color:#000; text-decoration: none;
	}

nav ul ul {
	position: absolute; top: 100%;
}
	nav ul ul li {
		float: none; 
		border-bottom:1px solid #333;
		position: relative;
		padding-top:1px;
		padding-bottom:1px;
		background:#bbbbbb;
	}
		nav ul ul li a {
			color: #fff;
		}	
			nav ul ul li a:hover {
				text-shadow:0px 0px 5px #fff;
				color:#000;
				background:e6e6e6;
				text-decoration:none;
			}
			
.navlinkfix { padding:0px 4px 0px 4px; } /*TRBL*/
.navlinkfix:hover { text-shadow:0px 0px 5px #fff; }
Ja itse forumhan löytyy täältä: http://www.kalmankaarti.org/phpBB3/ Ja tuo vika on tosiaan havaittavissa vain portaalisivulla, vaikka koodi on 100% sama joka paikassa. Koska tablen alkamis alue.

Eli kumpaan tässä pitäisi tehdä muutosta ja minkälaista? En tahtoisi vaan lisätä jotain turhaa infoa kuten kellonajan ja aikavyöhykkeen jne. vaan saadakseni linkit näkymään oikein.

Edit koska typo.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 2 vierailijaa