Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Tänne ongelmat ilmaisfoorumien kanssa. (createphpbb yms)
jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 28 Heinä 2007, 12:10

No mulla on ne ne rebuild_searchin -tiedostot nyt niin, että esim. rebuild_searchin templates -tiedostot löytyy foorumin tietokannan templatesista jne. Miten ne pitäis siis laittaa? Foorumin hallintapaneelista löytyy tuo Rebuild Search -valikko ja siellä lukee näin tällä hetkellä;
Could not obtain rebuild details

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'tietokannan nimi.xxx_search_rebuild' doesn't exist

SELECT * FROM xxx_search_rebuild ORDER BY rebuild_session_id DESC LIMIT 1

Line : 239
File : functions_admin_rebuild_search.php

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 29 Heinä 2007, 05:46

Oon nyt sitten ite ratkassu aikani kuluks eilisen oppitunnin perusteella pari ongelmaa. Rebuild_search on nyt asennettu ja se toimii. User listkin on asennettu (ja laajennettu), mutta en pääse tarkastelemaan käyttäjien tietoja
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/fapbtac/public_html/foorumi/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 325
enkä muokkaamaan järjestystä listalla.
Could not query users

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '0 LIMIT 0, 50' at line 5

SELECT * FROM phpbb_users WHERE user_id <> -1 AND username LIKE '%' ORDER BY username 0 LIMIT 0, 50

Line : 953
File : admin_userlist.php
Ja ääkköset ei edelleenkään toimi tauluissa (mutta itse foorumin rakenteessa kyllä). Täältä olen koittanu apua löytää, mutta ei. Kaikkiin tauluihin on määritelty phpMyAdminin kautta utf8_unicode_ci ja lang.main.php:n myös, mutta kirjoitukset ja käyttäjät ovat vieläkin ilman äätä ja öötä. Myös käyttämäni selaimen (mozilla) merkistökoodi on utf8. Mikä auttais?

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 29 Heinä 2007, 09:24

jinja kirjoitti:Oon nyt sitten ite ratkassu aikani kuluks eilisen oppitunnin perusteella pari ongelmaa. Rebuild_search on nyt asennettu ja se toimii. User listkin on asennettu (ja laajennettu), mutta en pääse tarkastelemaan käyttäjien tietoja
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/fapbtac/public_html/foorumi/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 325
Lataa tuo tiedosto uudelleen palvelimelle. Katso sen jälkeen, korjautuiko virhe.

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 11 Elo 2007, 23:44

Foorumi ois muuten kunnossa, mutta tämä ongelma on vieläkin;
jinja kirjoitti:Ja ääkköset ei edelleenkään toimi tauluissa (mutta itse foorumin rakenteessa kyllä). Täältä olen koittanu apua löytää, mutta ei. Kaikkiin tauluihin on määritelty phpMyAdminin kautta utf8_unicode_ci ja lang.main.php:n myös, mutta kirjoitukset ja käyttäjät ovat vieläkin ilman äätä ja öötä. Myös käyttämäni selaimen (mozilla) merkistökoodi on utf8. Mikä auttais?
Selasin koko tukifoorumin ääkkös-tekstit läpi, enkä löytäny niistä apua. Mitä siis tehdä? Alanko käsin korjaan kaikki tekstit vai? (Nimimerkkien kohdallahan moinen ei onnistu)...

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 11 Elo 2007, 23:56

Mikä merkistökoodaus on käytössä nimimerkkisarakkeessa?

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 11 Elo 2007, 23:57

Oliko se varmuuskopio kuinka iso ja onko foorumille tullut uusia viestejä paljonkin?
Ajattelin, että se tiedosto on ollut itsessään jo väärässä muodossa ja mennyt kuralla kantaan. (osais selittää, mutta väsy alkaa olemaan...)

Eli avaa se tiedosto vaikka notepad++ ohjelmassa ja katso miltä ääkköset näyttää.
Jos on oikein, kopioi koko roska leikepöydälle ja poista kaikki. Sen jälkeen muutat tiedoston merkistönkoodausta valikosta ja liität tavaran takaisin leikepöydältä.
Sen takia leikepöydän kautta, koska notepad++ ei aina osaa pitää merkkejä oikein, kun se vaihtaa koodausta, mutta kopioidessa se toimii.

Jos taas ääkköset on kuralla. Muuta tiedoston koodausta ja katso josko ne oikenis siitä.

Tietysti tohtoroimme varmuuskopion varmuuskopiota, ettei alkuperäinen varmuuskopio tuhoudu, jne... ;)

Muutaman kerran tehnyt tuolla tavalla ja alkanut toimimaan ääkköset, mutta tuolla voi olla jotain muutakin sen lisäks.
Melkein pitäs tulla itse katsomaan tiedostoja miltä ne näyttää.

EDIT: phpBB2 ei käytä oletuksena utf, vaan ISO-jotain
Katso mitä lukee lang_main.php tiedoston muutamilla ensimmäisillä riveillä.
Alkuperäinen on:

Koodi: Valitse kaikki

$lang['ENCODING'] = 'iso-8859-1';

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 12 Elo 2007, 02:58

mrl586 kirjoitti:Mikä merkistökoodaus on käytössä nimimerkkisarakkeessa?
Vähän aikaa värkättyä sain käsin vaihdettua hallintapaneelista tuo nimimerkkien ä:t ja ö:t.
Lurttinen kirjoitti:Oliko se varmuuskopio kuinka iso ja onko foorumille tullut uusia viestejä paljonkin?
12,1Mt on alkuperänen varmuuskopio ja viestejä ei oo lisää tullu, koska foorumi on kiinni siihen asti, että saan kaikki hommat pelaamaan.

Ääkköset on ihan oikein tietokannassa, mutta en nyt oikein ymmärtäny tätä lausetta;

Sen jälkeen muutat tiedoston merkistönkoodausta valikosta ja liität tavaran takaisin leikepöydältä.

Mistä valikosta ja mihin liitän?

Niin ja vaihdoin lang_main.php:sta utf-8:n takas isoon. Jossaki vain luki, että täytyy vaihtaa tauluista ja muusta kaikki utf8_unicode_ci:n. Tällä hetkellä tauluissa on oletusarvot eli latin1_swedish_ci.

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 12 Elo 2007, 11:06

jinja kirjoitti:
Sen jälkeen muutat tiedoston merkistönkoodausta valikosta ja liität tavaran takaisin leikepöydältä.

Mistä valikosta ja mihin liitän?
Copy ja paste, kopioi ja liitä.
Notepad++ on "format" valikko, josta noita koodauksia voi säätää.

Kokeiles tässä välissä miltä näyttää, kun taulut on latin ja lang_main vaihdettu takaisin isoon.

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 12 Elo 2007, 22:43

Lurttinen kirjoitti:Kokeiles tässä välissä miltä näyttää, kun taulut on latin ja lang_main vaihdettu takaisin isoon.
Ei toiminu alunperin, eikä toimi nytkään.

Latasin tuon Notepad ++:n ja vaihdoin Encode in ANSIn UTF-8 leikkaamalla ja liittämällä. Yritin sitten palauttaa tuota varmuuskopiota, mutta anto tämmösen virheen;
Error importing backup file

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-- MySQL dump 10.9 -- -- Host: Localhost via UNIX socket Database: creat' at line 1

-- MySQL dump 10.9 -- -- Host: Localhost via UNIX socket Database: createph_forum -- ------------------------------------------------------ -- Server version 4.1.19-standard /*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */

Line : 980
File : admin_db_utilities.php

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 12 Elo 2007, 23:30

Poista noi hassut merkit niin, että tiedosto alkaa viivoilla tuossa ekalla rivillä

Koodi: Valitse kaikki



jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 14 Elo 2007, 00:49

Lurttinen kirjoitti:Poista noi hassut merkit niin, että tiedosto alkaa viivoilla tuossa ekalla rivillä

Koodi: Valitse kaikki


Öö, ite koodista niitä ei löydy..? :|:

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 14 Elo 2007, 02:24

No sitten se kikkailu notepadin kanssa ei toiminut.
Enpä kyllä osaa näin sanoa missä siellä menee ristiin.

Katr
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 7
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 15:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja Katr » 14 Syys 2007, 16:07

En nyt tiiä, puhutaanko täällä samasta asiasta, mutta..

Mulla on siis tällä hetkellä setbb-foorumi, ja olen tehnyt uuden foorumin uuden palvelimen alle. En haluaisi aloittaa foorumia "alusta", sillä vanhalla ilmaisfoorumilla on viestejä lähemmäs 4000. Onko mitenkään mahdollista siirtää vanhan foorumin viestejä ja aiheita suoraan uudelle?

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 14 Syys 2007, 19:12

Katr kirjoitti:Mulla on siis tällä hetkellä setbb-foorumi, ja olen tehnyt uuden foorumin uuden palvelimen alle. En haluaisi aloittaa foorumia "alusta", sillä vanhalla ilmaisfoorumilla on viestejä lähemmäs 4000. Onko mitenkään mahdollista siirtää vanhan foorumin viestejä ja aiheita suoraan uudelle?
On. Hommaa itsellesi 40 dollarin (USD) hintainen varmuuskopio ilmaisfoorumin tietokannasta.

Katr
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 7
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 15:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja Katr » 14 Syys 2007, 22:23

Pöh, tuon 25 dollaria olin valmis maksamaan, mutta 40 dollaria.. Hmph. :|: Ai no ei sekään ollut kun 28€.
Minne pitää ottaa yhteyttä, että saa tuon maksettua ja saa tietokannan itselleen?

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa