Foorumin perustaminen

Tänne ongelmat ilmaisfoorumien kanssa. (createphpbb yms)
arimatti
Hyvässä vauhdissa
Hyvässä vauhdissa
Viestit: 10
Liittynyt: 11 Marras 2008, 14:31

Foorumin perustaminen

Viesti Kirjoittaja arimatti » 12 Marras 2008, 20:20

Onko niin että rahalla saa enemmän ominaisuuksia kuin mitä näissä ilmaisissa foorumeissa on? Eli saako rahaa vastaan vaihdeltua tyylejä, ulkoasuja jne., jne.???
Jos rahalla saa jotain enemmän niin mitä se on ja missä voi foorumin valuuttaa vastaan tilata.? Pitäisi nimittäin saada se vielä perustettua fi-päätteiselle domainille....
Ummikkomaallikko kun olen niin en oikein ole näistä selvillä. Ilmainen testifoorumi minulla oli ewh:n kautta ja siinä opin joitain piirteitä siitä, mutta edelleen peräänkuulutan sitä saako suoraan phpbb:ltä tilattua sellaista palvelua jossa voi kaikke muokkailla haluamallaan tavalla?

Tackar och pockar

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Foorumin perustaminen

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 12 Marras 2008, 20:56

phpBB:llä ei ole moista palvelua. Tän softan saa tosin ladata ilmaiseksi heidän sivuiltaan.

Homma menee pähkinänkuoressa sillain, että ensin katselet mistä saisi oman domainin ja sille levytilaa. Käytännössä webbihotellista joku paketti, jossa on vaikka giga levytilaa ja joitakin gigoja siirtoa. PHP tuen tarvitset ja tietokannan.

Sen jälkeen lataat asennuspaketin + tarvittavat kielipaketit phpbb.comista. Asennat sen sinne domainille ja siinä se sitten on.
Tyylejä voi latailla netistä ja asentaa foorumiin, tiedostoja voi muokata, jne.. Mielikuvitus rajana. :ugeek:

arimatti
Hyvässä vauhdissa
Hyvässä vauhdissa
Viestit: 10
Liittynyt: 11 Marras 2008, 14:31

Re: Foorumin perustaminen

Viesti Kirjoittaja arimatti » 12 Marras 2008, 21:29

Eli tarkoittanee käytännössä että ottaa esim. edullinenwebhotelli.com:sta vaikka sen suurimman paketin ja siitä sitten vain liikkeelle?
Niillä taitaa olla phpbb-palvelu jotenkin saatavissa myös vaikkakaan ei mitään teknistä tukea sille. Mutta oliskohan tuo sitten oiva kohde parkkeerata domaini ja foorumi heille vai onko kellään kokemuksia heidän luotettavuudestaan ja palvelustaan yleisesti?
Ja mistä päin nettiä niitä eri ominaisuuksia voi latailla siihen foorumiin????

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Foorumin perustaminen

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 12 Marras 2008, 22:29

arimatti kirjoitti:Eli tarkoittanee käytännössä että ottaa esim. edullinenwebhotelli.com:sta vaikka sen suurimman paketin ja siitä sitten vain liikkeelle?
Tuota se tarkoittaa...

vale
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 21
Liittynyt: 03 Heinä 2008, 01:20

Re: Foorumin perustaminen

Viesti Kirjoittaja vale » 15 Joulu 2008, 21:31

Rahalla saa varmasti enemmän.
Ilmaisfoorumeissa saat laitettua helposti ja nopeasti foorumin pystyyn, mutta olet niitten armoilla lähes kaiken kanssa.
Tyylejä voi muutella niissä puitteissa, mitä sulle tarjotaan heidän valikoissaan, jos tarjotaan. Tosin ei minulla ole kokemusta, kuin parista ilmaisfoorumin tarjoajasta.
Joillain palvelu pelaa, toisilla se tökkii ja lagaa enemmän. Myös kannattaa varmistaa, että saatko edes ostaa tietokannan, jos joskus haluat siirtyä omalle domainille foorumisi kanssa, ettei tarvitse aivan alusta ja tyhjästä jälleen lähteä liikkeelle.
Olemme nyt parin ilmaisfoorumin jälkeen kovastikkin halukkaita siirtymään omalle maksulliselle domainin puolelle. Ihan vaan pelkästään olemassaolon pysymisen vuoksi.

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa