Petos.fi - Nyt paljastetaan huijareita!

Tämä alue on tarkoitettu oman phpBB -keskustelufoorumisi esittelyyn.
Petosfi
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 1
Liittynyt: 05 Helmi 2015, 15:34

Petos.fi - Nyt paljastetaan huijareita!

Viesti Kirjoittaja Petosfi » 05 Helmi 2015, 15:36

Kyllä. Tämä on kirjainmellinen mainos, mutta tämän mainoksen takia, saatat tulevaisuudessa välttyä useilta kieroilta huijauksilta.

Huijareita liikkuu joka puolella ja ihmisiä huijataan joka päivä milloin missäkin asiassa. Tähän uuteen keskustelupalstaan kasaamme kaikki niin vanhat kuin uudetkin huijaukset, huijaustyypeittäin. Paneudumme muutenkin näihin huijauksiin vähän syvällisemmin kuin esimerkiksi lehdistö, kerromme teille kuinka nämä huijaukset on toteutettu ja pääsette myös lukemaan uhrien omia tarinoita, miten heitä huijattiin.

Olemme luoneet jo hyvän pohjan keskustelupalstalle ja kasanneet hyvän pinon huijauksia palstalle, mutta aktiiviseksi tätä keskustelupalstaa emme muutaman henkilön ylläpito porukalla saa, joten siihen tarvitsemme teitä.

Jos aihe kuullostaa mielestäsi kiinnostavalta, niin tervetuloa rakentamaan uutta Petos.fi keskustelupalstaa aktiiviseksi ja keräämään päivä päivältä lisää tietoa mm. huijauksista ja huijareista ihmisten luettavaksi.

Meillä on mahdollisuus kertoa huijauksista yksityiskohtaisesti ja kertoa ihmisille täsmälleen esimerkiksi miten huijarit lähestyvät ihmisiä, voimme toivottavasti tulevaisuudessa estää mahdollisimman monta petosta ja saada samalla mielenkiintoiset keskustelut käyntiin.

Olemme myös kysyneet Polisin mielipidettä tästä palstasta ja vastauksena on tullut, että idea on erittäin hyvä. On siis mahdollista, että tulevaisuudessa Petos.fi palsta tekee yhteistyötä Suomen poliisin kanssa.

Tervetuloa! :arrow:
http://www.petos.fi

sw2000
MODaaja
MODaaja
Viestit: 70
Liittynyt: 24 Heinä 2006, 22:15
Viesti:

Re: Petos.fi - Nyt paljastetaan huijareita!

Viesti Kirjoittaja sw2000 » 05 Helmi 2015, 19:44

Mites tää nyt liittyy phpBB palstaan millään tavalla?

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa