Foorumi ja domain

Arkisto phpBB2 versiosta.
Tuki tälle versiolle on loppunut 1.1.2009
Alueen säännöt
phpBB2 tuki on loppunut 1.1.2009

Alkuperäinen tiedote phpbb.comista löytyy tämän linkin takaa.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1385785

Nämä alueet on jätetty toistaiseksi näkyville Arkistona.
phpBB2 ongelmia ei tule kirjoittaa phpBB3 alueelle, Ainoa tuettu toimenpide phpBB2:en on konvertoiminen phpBB3 versioon. :)
Elisa
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Huhti 2007, 08:17

Foorumi ja domain

Viesti Kirjoittaja Elisa » 23 Huhti 2007, 17:09

Elikkäs olen saanut nyt avattua webhotellini ja perustettua foorumini sinne. Nyt kun kirjoitan domainin niin tulee se index of.... hakemistopuu.

Haluaisin että foorumini etusivu aukeaa suoraan kun kirjoitan domain-osoitteen.

Miten saan sen toimimaan ko. tavalla?

Toisakseen, haluisin siirtää tuolta http://www.foorumi.info:sta entisen foorumin tuonne nykyiseen, mutta en tiedä miksi aina tulee error viesti??

Avatar
Moppitukka
MODaaja
MODaaja
Viestit: 74
Liittynyt: 14 Elo 2006, 20:01

Re: Foorumi ja domain

Viesti Kirjoittaja Moppitukka » 23 Huhti 2007, 17:24

Elisa kirjoitti:Elikkäs olen saanut nyt avattua webhotellini ja perustettua foorumini sinne. Nyt kun kirjoitan domainin niin tulee se index of.... hakemistopuu.

Haluaisin että foorumini etusivu aukeaa suoraan kun kirjoitan domain-osoitteen.

Miten saan sen toimimaan ko. tavalla?
Siirrät phpBB2-kansion sisällön sivutilasi juureen..? Siis pelkän sisällön...
Toiseen kysymykseen voisi auttaa tieto, minkälaista erroria pukkaa...
a.k.a Antti

Elisa
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Huhti 2007, 08:17

Viesti Kirjoittaja Elisa » 23 Huhti 2007, 17:29

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 786448 bytes) in /home/uno2513/public_html/Foorumi/includes/sql_parse.php on line 85

Elisa
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 36
Liittynyt: 10 Huhti 2007, 08:17

Re: Foorumi ja domain

Viesti Kirjoittaja Elisa » 23 Huhti 2007, 17:41

Moppitukka kirjoitti: Siirrät phpBB2-kansion sisällön sivutilasi juureen..? Siis pelkän sisällön...
Toiseen kysymykseen voisi auttaa tieto, minkälaista erroria pukkaa...
Ai siis pelkän sisällön vai myös sen sisällä olevat kansiot?

Avatar
Moppitukka
MODaaja
MODaaja
Viestit: 74
Liittynyt: 14 Elo 2006, 20:01

Re: Foorumi ja domain

Viesti Kirjoittaja Moppitukka » 23 Huhti 2007, 20:03

Elisa kirjoitti:
Moppitukka kirjoitti: Siirrät phpBB2-kansion sisällön sivutilasi juureen..? Siis pelkän sisällön...
Toiseen kysymykseen voisi auttaa tieto, minkälaista erroria pukkaa...
Ai siis pelkän sisällön vai myös sen sisällä olevat kansiot?
Myös sisällä olevat kansiot. Eikös nekin ole sisältöä..? :P
a.k.a Antti

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Foorumi ja domain

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 23 Huhti 2007, 23:17

Elisa kirjoitti:Toisakseen, haluisin siirtää tuolta http://www.foorumi.info:sta entisen foorumin tuonne nykyiseen, mutta en tiedä miksi aina tulee error viesti??
Sinulla on liian vähän muistia phpBB:n käytössä. Lisää virheilmoituksessa mainitun tiedoston alkuun (PHP:n aloitustagin jälkeen) seuraava koodirivi:

Koodi: Valitse kaikki

ini_set('memory_limit', '12M');

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa