NavBar

Arkisto phpBB2 versiosta.
Tuki tälle versiolle on loppunut 1.1.2009
Alueen säännöt
phpBB2 tuki on loppunut 1.1.2009

Alkuperäinen tiedote phpbb.comista löytyy tämän linkin takaa.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1385785

Nämä alueet on jätetty toistaiseksi näkyville Arkistona.
phpBB2 ongelmia ei tule kirjoittaa phpBB3 alueelle, Ainoa tuettu toimenpide phpBB2:en on konvertoiminen phpBB3 versioon. :)
Rupuz
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 48
Liittynyt: 11 Huhti 2007, 15:38

NavBar

Viesti Kirjoittaja Rupuz » 04 Kesä 2007, 17:11

Missä tiedostossa määritetään NavBarin linkit? Kerro myös polku phpBB2 kansiosta. Esim: phpBB2\joku kansio\mahdollisesti joku kansio\tiedosto.jokin tiedostotyyppi
Pitäisi lisätä pari linkki siihen.

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Re: NavBar

Viesti Kirjoittaja Admin » 04 Kesä 2007, 17:44

Mikä on NavBar?

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: NavBar

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 04 Kesä 2007, 18:03


Rupuz
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 48
Liittynyt: 11 Huhti 2007, 15:38

Re: NavBar

Viesti Kirjoittaja Rupuz » 04 Kesä 2007, 18:17

Admin kirjoitti:Mikä on NavBar?
NavBar eli Nagigation Bar. Sisältää: FAQ, Search, Memberlist, Usergroups, Profile, Register, Login.
Lurttinen kirjoitti:Onko kyse tästä MODista?
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5&t=263934
Ei ole. Kyse on vakionaan phpBB:stä löytyvä NavBar, joka on ylhäällä logon vieressä.

Täytynee kokeilla tuota MODia.
*Menee lataamaan NavBAr MODin*

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Re: NavBar

Viesti Kirjoittaja Admin » 04 Kesä 2007, 18:59

Sijaitsee templates/templaatti/overall_header.tpl siellä on noi linkit

Rupuz
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 48
Liittynyt: 11 Huhti 2007, 15:38

Re: NavBar

Viesti Kirjoittaja Rupuz » 04 Kesä 2007, 19:20

Kiitos Admin!

kilpikonna
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 8
Liittynyt: 09 Maalis 2008, 09:07

Re: NavBar

Viesti Kirjoittaja kilpikonna » 09 Maalis 2008, 09:32

En valitettavasti ymmärrä näistä koodeista mitään, joten mihin kohtaan ja miten laitetaan uusi linkki? Juuri siis NavBariin pitäisi saada linkki Galleriaan, omaan osoitteeseensa. Aloittelijaystävälliset ohjeet kiitos. :oops:
Suurin osa sanastosta ja termeistä ja koodeista hepreaa, huomioi vastatessasi ja neuvo ymmärrettävästi kohta kohdalta ensikertalaista.

Avatar
Merri
MODaaja
MODaaja
Viestit: 155
Liittynyt: 21 Huhti 2006, 23:32
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Re: NavBar

Viesti Kirjoittaja Merri » 09 Maalis 2008, 10:53

Tässä on pätkä overall_header.tpl:n loppua:

Koodi: Valitse kaikki

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="10" border="0" align="center"> 
	<tr> 
		<td class="bodyline"><table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
			<tr> 
				<td><a href="{U_INDEX}"><img src="templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
				<td align="center" width="100%" valign="middle"><span class="maintitle">{SITENAME}</span><br /><span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}<br />&nbsp; </span> 
				<table cellspacing="0" cellpadding="2" border="0">
					<tr> 
						<td align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">&nbsp;<a href="{U_FAQ}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_faq.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_FAQ}" hspace="3" />{L_FAQ}</a>&nbsp; &nbsp;<a href="{U_SEARCH}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_search.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_SEARCH}" hspace="3" />{L_SEARCH}</a>&nbsp; &nbsp;<a href="{U_MEMBERLIST}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_members.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_MEMBERLIST}" hspace="3" />{L_MEMBERLIST}</a>&nbsp; &nbsp;<a href="{U_GROUP_CP}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_groups.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_USERGROUPS}" hspace="3" />{L_USERGROUPS}</a>&nbsp; 
						<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
						&nbsp;<a href="{U_REGISTER}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_register.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_REGISTER}" hspace="3" />{L_REGISTER}</a>&nbsp;
						<!-- END switch_user_logged_out -->
						</span></td>
					</tr>
					<tr>
						<td height="25" align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">&nbsp;<a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_profile.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_PROFILE}" hspace="3" />{L_PROFILE}</a>&nbsp; &nbsp;<a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_message.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{PRIVATE_MESSAGE_INFO}" hspace="3" />{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>&nbsp; &nbsp;<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_login.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_LOGIN_LOGOUT}" hspace="3" />{L_LOGIN_LOGOUT}</a>&nbsp;</span></td>
					</tr>
				</table></td>
			</tr>
		</table>
Se on tosiaan aikamoista sotkua, koska subSilver on taitettu taulukkojen avulla. Mutta, selkiytetään sitä edes hieman:

Koodi: Valitse kaikki

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="10" border="0" align="center"> 
	<tr> 
		<td class="bodyline">
			<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
				<tr> 
					<td>
						<a href="{U_INDEX}"><img src="templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a>
					</td>
					<td align="center" width="100%" valign="middle">
						<span class="maintitle">{SITENAME}</span><br />
						<span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}<br />&nbsp;</span>
						<table cellspacing="0" cellpadding="2" border="0">
							<tr>
								<td align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">
									&nbsp;<a href="{U_FAQ}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_faq.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_FAQ}" hspace="3" />{L_FAQ}</a>&nbsp;
									&nbsp;<a href="{U_SEARCH}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_search.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_SEARCH}" hspace="3" />{L_SEARCH}</a>&nbsp;
									&nbsp;<a href="{U_MEMBERLIST}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_members.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_MEMBERLIST}" hspace="3" />{L_MEMBERLIST}</a>&nbsp;
									&nbsp;<a href="{U_GROUP_CP}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_groups.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_USERGROUPS}" hspace="3" />{L_USERGROUPS}</a>&nbsp;
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
									&nbsp;<a href="{U_REGISTER}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_register.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_REGISTER}" hspace="3" />{L_REGISTER}</a>&nbsp;
<!-- END switch_user_logged_out -->
								</span></td>
							</tr>
							<tr>
								<td height="25" align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">
									&nbsp;<a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_profile.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_PROFILE}" hspace="3" />{L_PROFILE}</a>&nbsp;
									&nbsp;<a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_message.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{PRIVATE_MESSAGE_INFO}" hspace="3" />{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>&nbsp;
									&nbsp;<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu"><img src="templates/subSilver/images/icon_mini_login.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_LOGIN_LOGOUT}" hspace="3" />{L_LOGIN_LOGOUT}</a>&nbsp;
								</span></td>
							</tr>
						</table>
					</td>
				</tr>
			</table>
Eli nyt tuosta pitäisi jo selkeämmin ainakin erottua omilla riveillään kukin linkki, jotta muokkaamiseen saa ehkä jotain tolkkua. Mutta viedään vielä pidemmälle, otetaan nuo kuvat pois häiritsemästä:

Koodi: Valitse kaikki

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="10" border="0" align="center"> 
	<tr> 
		<td class="bodyline">
			<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
				<tr> 
					<td>
						<a href="{U_INDEX}"><img src="templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a>
					</td>
					<td align="center" width="100%" valign="middle">
						<span class="maintitle">{SITENAME}</span><br />
						<span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}<br />&nbsp;</span>
						<table cellspacing="0" cellpadding="2" border="0">
							<tr>
								<td align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">
									&nbsp;<a href="{U_FAQ}" class="mainmenu">{L_FAQ}</a>&nbsp;
									&nbsp;<a href="{U_SEARCH}" class="mainmenu">{L_SEARCH}</a>&nbsp;
									&nbsp;<a href="{U_MEMBERLIST}" class="mainmenu">{L_MEMBERLIST}</a>&nbsp;
									&nbsp;<a href="{U_GROUP_CP}" class="mainmenu">{L_USERGROUPS}</a>&nbsp;
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
									&nbsp;<a href="{U_REGISTER}" class="mainmenu">{L_REGISTER}</a>&nbsp;
<!-- END switch_user_logged_out -->
								</span></td>
							</tr>
							<tr>
								<td height="25" align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">
									&nbsp;<a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu">{L_PROFILE}</a>&nbsp;
									&nbsp;<a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="mainmenu">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>&nbsp;
									&nbsp;<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>&nbsp;
								</span></td>
							</tr>
						</table>
					</td>
				</tr>
			</table>
Käytännössä teet samannäköisen rivin, esim. &nbsp;<a href="sivunosoite.html" class="mainmenu">Oma sivu</a>&nbsp;


Ja jotta vaihtoehdot ja kokeiltava ei loppuisi kesken, niin tässä on kokonaan korvaava koodinpätkä, joka siirtää tyyliä CSS:n puolelle:

Koodi: Valitse kaikki

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="10" border="0" align="center"> 
	<tr> 
		<td class="bodyline">
			<style type="text/css">
#sitename {
	font-family : 'Arial', sans-serif;
	font-size : 12pt;
}

#sitedesc {
	border-top : 1px solid #CCC;
	font-size : 10pt;
	font-style : italic;
}

#mainnav {
	margin : 10px;
	padding : 0;
}

#mainnav li {
	display : inline;
	list-style : none;
	margin : 0 5px;
	padding : 0;
}
			</style>
			<h1 id="sitename">{SITENAME}</h1>
			<p id="sitedesc">{SITE_DESCRIPTION}</p>
			<ul id="mainnav">
				<li><a href="{U_FAQ}">{L_FAQ}</a></li>
				<li><a href="{U_SEARCH}">{L_SEARCH}</a></li>
				<li><a href="{U_MEMBERLIST}">{L_MEMBERLIST}</a></li>
				<li><a href="{U_GROUP_CP}">{L_USERGROUPS}</a></li>
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
				<li><a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a></li>
<!-- END switch_user_logged_out -->
				<li><a href="{U_PROFILE}">{L_PROFILE}</a></li>
				<li><a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a></li>
				<li><a href="{U_LOGIN_LOGOUT}">{L_LOGIN_LOGOUT}</a></li>
			</ul>

kilpikonna
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 8
Liittynyt: 09 Maalis 2008, 09:07

Re: NavBar

Viesti Kirjoittaja kilpikonna » 11 Maalis 2008, 12:41

^Ei hitsi mä sain tuon oikeasti toimimaan! (helppoa se ei ehkä silti ollut...)
http://miraclela.net/phpBB2
Siellä komeilee galleria painike joka vie ihan oikeaan paikkaankin.
Kiitos Merri! :P Oivalliset ohjeet joiden kanssa tyhmempikin onnistuu.
Suurin osa sanastosta ja termeistä ja koodeista hepreaa, huomioi vastatessasi ja neuvo ymmärrettävästi kohta kohdalta ensikertalaista.

Avatar
Merri
MODaaja
MODaaja
Viestit: 155
Liittynyt: 21 Huhti 2006, 23:32
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Re: NavBar

Viesti Kirjoittaja Merri » 27 Maalis 2008, 20:57

Jos haluat tuon "Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit" tilalle vaan "Yksityisviestit", niin voit vaihtaa {PRIVATE_MESSAGE_INFO} tilalle {L_PRIVATEMSGS} niin sitten pitäisi vaan lukea Yksityisviestit. Tosin vaarana tässä on tietysti se, että uusista viesteistä huomauttaminen jää ihan kokonaan ponnahdusikkunan varaan.

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: AhrefsBot/5.0 [Bot], Google [Bot] ja 15 vierailijaa