Käyttäjälista

Arkisto phpBB2 versiosta.
Tuki tälle versiolle on loppunut 1.1.2009
Alueen säännöt
phpBB2 tuki on loppunut 1.1.2009

Alkuperäinen tiedote phpbb.comista löytyy tämän linkin takaa.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1385785

Nämä alueet on jätetty toistaiseksi näkyville Arkistona.
phpBB2 ongelmia ei tule kirjoittaa phpBB3 alueelle, Ainoa tuettu toimenpide phpBB2:en on konvertoiminen phpBB3 versioon. :)
tirppa
Hyvässä vauhdissa
Hyvässä vauhdissa
Viestit: 11
Liittynyt: 19 Joulu 2005, 00:00

Käyttäjälista

Viesti Kirjoittaja tirppa » 28 Helmi 2006, 23:42

Miten saan käyttäjälistan näkymään vain rekisteröityneille käyttäjille?

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 01 Maalis 2006, 07:46

Avaa {root}/memberlist.php
Etsi:

Koodi: Valitse kaikki

init_userprefs($userdata);
Lisää sen jälkeen:

Koodi: Valitse kaikki

if ($userdata['user_id'] == ANONYMOUS)
{
redirect(append_sid('login.'.$phpEx));
}

Avatar
Raipe
MODaaja
MODaaja
Viestit: 61
Liittynyt: 14 Marras 2005, 18:09
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Raipe » 20 Maalis 2006, 17:02

Lainaan vähän tätä topikkia kun koskee periaatteessa samaa aihetta, eli millä sen sais pois et nimeä klikkaamalla pääsee profiiliin jos ei ole logannut sisään?
Ku loggautuneet nimet näkyy listassa ni pystyy niitten profiileja kattomaan...

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 20 Maalis 2006, 17:08

Avaa {root}/profile.php
Etsi:

Koodi: Valitse kaikki

	if ( $mode == 'viewprofile' )
	{
		include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_viewprofile.'.$phpEx);
		exit;
	}
Vaihda se:

Koodi: Valitse kaikki

	if ( $mode == 'viewprofile' )
	{
		if ($userdata['user_id'] == ANONYMOUS)
		{
		redirect(append_sid('login.'.$phpEx));
		}

		include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_viewprofile.'.$phpEx);
		exit;
	}

Henennu
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 9
Liittynyt: 02 Huhti 2006, 13:37

Viesti Kirjoittaja Henennu » 07 Huhti 2006, 00:16

Lurttinen kirjoitti:Avaa {root}/profile.php
Ja blondi kysyy miten tuo toimii, siis missä tuon komennon voi antaa?

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Viesti Kirjoittaja Admin » 07 Huhti 2006, 02:31

Henennu kirjoitti:
Lurttinen kirjoitti:Avaa {root}/profile.php
Ja blondi kysyy miten tuo toimii, siis missä tuon komennon voi antaa?
Eli sinun pitää avata tiedosto "profile.php" tekstieditoriisi, tehdä muutokset siihen tiedostoon ja sitten tallentaa se. Lurttinen tarkoitti "Avaa" -hommalla sitä että avaat tuon .php -filun editorissa.

Tuo profile.php löytyy heti ensimmäisenä phpbb-foorumisi kansiossa muiden joukosta, eli on "juuressa" elikkäs {root}.

Ymmärsikö tästäkään nyt kukaan mitään? :?

jamihe
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 17 Huhti 2006, 18:35

Viesti Kirjoittaja jamihe » 04 Touko 2006, 15:51

Vähän kai samaan liittyen.. Onko mahdollista tehdä rekisteröitymisen yhteydessä mahdolliseksi sellainen, että ei pysty rekisteröitymään ilman, että antaa (esim. nimi) johonkin kaikille näkyvään kenttään nimen.

Tai olisiko kysymys lähinnä, että mihin muutokset pitää tehdä

Ei toki poista sitä että antaa muun kuin oman nimen, mutta silti... :D

Avatar
Merri
MODaaja
MODaaja
Viestit: 155
Liittynyt: 21 Huhti 2006, 23:32
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Merri » 04 Touko 2006, 16:39

Täällä koodissa tarkistetaan, onko tarvitut tiedot annettu: includes/usercp_register.php (olennaisimpana siis sellainen if-rivi, jossa on empty($username) || empty($password) jne.)

Ulkoasusta vastaa taas templates/subSilver/profile_add_body.tpl, jota käytetään myös profiilin muokkaamiseen. Helpoimmiten johonkin kohtaan voi laittaa vain rekisteröitymisvaiheessa näkyville näin:

Koodi: Valitse kaikki

<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
Viesti tähän
<!-- END switch_user_logged_out -->
Nuo BEGIN ja END -rivit täytyy tulla omalle rivilleen (paitsi jos käyttää eXtreme Styles MODia, jolloin ne voi olla ihan miten lystää, kunhan vain löytyy aloitus ja lopetus). Noin siis saat lisättyä näkyville, että kenttä on vaadittu.


Tuonne usercp_register.php:n riville, jossa on tuo jo aiemmin mainitsemani tarkistus voi myös lisätä estoja spammibottien rekisteröitymiseen. Voi esim. piilottaa jotkut kentät näkymästä tuon aiemmin mainitsemani kytkimen avulla ja sitten jos ne kentät kuitenkin annetaan rekisteröityessä, niin silloinhan on tietysti spammibotti kyseessä: ne kun tarjoaa noita joitakin kenttiä siitäkin huolimatta, että niitä ei rekisteröitymislomakkeessa näy.

Koli
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 20 Tammi 2007, 19:40

Viesti Kirjoittaja Koli » 29 Tammi 2007, 19:35

Asensin tuossa äskettäin List Visited Date on Memberlist modin, ja nyt käyttäjälistani oikeaan alareunaan jäi valkoinen palkki tjsp. :D (http://www.ehmfinland.net/forum/memberlist.php) Ei mikään kovin suuri haitta, mutta ärsyttää ainakin minun silmää, joten mitenköhän saisin tuon alapalkin jatkumaan loppuun asti? Itse koitin tuossa säädellä, tuloksetta.

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa