Ongelmia sisään- ja uloskirjautumisessa

Arkisto phpBB2 versiosta.
Tuki tälle versiolle on loppunut 1.1.2009
Alueen säännöt
phpBB2 tuki on loppunut 1.1.2009

Alkuperäinen tiedote phpbb.comista löytyy tämän linkin takaa.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1385785

Nämä alueet on jätetty toistaiseksi näkyville Arkistona.
phpBB2 ongelmia ei tule kirjoittaa phpBB3 alueelle, Ainoa tuettu toimenpide phpBB2:en on konvertoiminen phpBB3 versioon. :)
Qottarainen
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 28
Liittynyt: 25 Helmi 2008, 19:08

Ongelmia sisään- ja uloskirjautumisessa

Viesti Kirjoittaja Qottarainen » 04 Maalis 2008, 12:43

Foorumin osoite: http://www.aivoriihi.net
Käytössä oleva tyyli: subsilver + Morpheus (4 eri väriä)
Mitä MODeja on asennettuna: ? (en ole asennellut mitään muuta phpBB:n lisäksi kuin suomenkielipaketin)
phpBB:n versio: phpBB2
PHP versio: 2.0.23
Mikä tietokanta ja sen versio: webhotelli(?)
Palveluntarjoaja: EWH Solutions Oy
Onko tämä asennettu itse?: on
Onko tämä päivitys, mistä/mihin: ei
Onko tämä foorumi konversio jostain toisesta foorumista: ei
Onko olemassa testitunnuksia, jos halutaan tulla kokeilemaan: - testi, salasana testeri
(HUOM, EI admin tai moderointi oikeuksilla varustettuja tunnuksia julkisuuteen)

Vikakuvaus ja TÄYDELLISET virheilmoitukset:

ONGELMA SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUTUMISESSA

Olen havainnut itse että mennessäni foorumille kirjautumaan foorumi väittää kirjautumistoimenpiteen jälkeen kuitenkin että en ole kirjautunut ja joudun kirjautumaan uudelleen. Tällöin foorumi ei sitten suostu näyttämään minulle mihin ketjuihin on tullut uusia viestejä. Olen yrittänyt hoitaa ongelmaa putsaamalla välimuistia ja pipareita pois, mutta pysyvää apua ei tule.

Käyttäjäkunnasta ilmoitettiin että on myös uloskirjautumisongelma, eli kun ihminen on kirjautunut ulos ja tulee myöhemmin takaisin foorumille, foorumi väittää että hän on sisäänkirjautuneena.

Mitä kummaa?

:|:

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ongelmia sisään- ja uloskirjautumisessa

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 04 Maalis 2008, 13:16

Kokeile tuota tiedotteena olevaa ohjetta ensiksi.
http://www.phpbbsuomi.com/viewtopic.php?f=2&t=491

Qottarainen
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 28
Liittynyt: 25 Helmi 2008, 19:08

Re: Ongelmia sisään- ja uloskirjautumisessa

Viesti Kirjoittaja Qottarainen » 04 Maalis 2008, 17:22

Kiitän!

Sitten tällainen probleemi: koska jossain sanottiin että skriptit pitää poistaa, tarkastelin hallintapaneelin hakemistosta domainilta että mitä ihmeen skriptejä siellä nyt sitten olisi ja pitäisikö kysyä täällä että pitääkö ne poistaa, ja tulin klikanneeksi yhteen extension.php -kohtaan että "open" ja kysymykseen millä avataan että Firefoxilla. Se muutti tiedoston extension.inc -nimiseksi, onko siitä jotain haittaa vai pitäisikö se saada takaisin php:ksi? Huomasin vasta jälkikäteen että nämä skriptit (PHP scritp) ovatkin jo useamman päivän vanhoja eli ne eivät ole niitä jotka liittyisivät tuohon linkissä olleeseen ohjelmaan.

Voiko tästä tulla joku maailmanloppu?

:?:

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ongelmia sisään- ja uloskirjautumisessa

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 04 Maalis 2008, 18:31

? huh...

Kuka/mikä ja missä sanoi monikossa, että skriptit pitää poistaa?
Tuon korjaus skriptin jälkeen poistaa se /install-hakemisto ja siellä oleva cookie.php tiedosto.
Ei muuta, ainakaan tuohon korjaukseen liittyen...

Qottarainen
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 28
Liittynyt: 25 Helmi 2008, 19:08

Re: Ongelmia sisään- ja uloskirjautumisessa

Viesti Kirjoittaja Qottarainen » 04 Maalis 2008, 20:52

MOD Validated/Released

Notes:
A MOD for automatically detecting and setting you boards Domain name, Script path, and Cookies settings.

Delete the script after using it!

sivulla http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=228741

Olisikohan se ollut tuo kohta.

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ongelmia sisään- ja uloskirjautumisessa

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 04 Maalis 2008, 23:23

Jup, mutta se on yksikössä, ei monikossa. ;)

-> Poistat vain sen /install -hakemiston ja sen sisältämät tiedostot. Se riittää. :)

Qottarainen
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 28
Liittynyt: 25 Helmi 2008, 19:08

Re: Ongelmia sisään- ja uloskirjautumisessa

Viesti Kirjoittaja Qottarainen » 05 Maalis 2008, 19:35

Lurttinen kirjoitti:Jup, mutta se on yksikössä, ei monikossa. ;)

-> Poistat vain sen /install -hakemiston ja sen sisältämät tiedostot. Se riittää. :)
Poistin jo, ok. Toivottavasti siitä ei ole haittaa että se yksi php-päätteinen tiedosto muuttui sellaiseksi kuin kuvailin. Enhän sitä ollut sentään poistamassakaan, kunhan kurkkasin mikä kumma sekin on... Mutta ei siellä kai auta aukoa mitä sattuu.

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa