Kiitos phpBB 3.1stä!

phpBB keskustelu.
Tämä alue ei ole tukipyynnöille, vaan ainoastaan keskustelulle phpBB:stä ja sen eri versioista.
Avatar
ADdoctor
MODaaja
MODaaja
Viestit: 180
Liittynyt: 23 Marras 2007, 17:40
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Kiitos phpBB 3.1stä!

Viesti Kirjoittaja ADdoctor » 01 Marras 2014, 16:20

Nyt on sitten tullut automaattisesti päivittyvä uusi phpBB foorumi. Ajattelin sen asentaa kun sähköpostitse ilmoitetiin, mutta se olikikn jo sinne ilman omia toimenpiteitä asentunut.

Tällainen helposti tai jopa automaattisesti päivittyvä sivustysteeni on tullut ilmeisen välttämättömäksi. Jos päivittäminen on vaikeaa, hidasta tms. niin käyttäjät jättävät sen tekemättä. Toimiihan se vanhakin, tuumaavat. Mutta vanhentunut nettisivun systemi on todellinen turvalliuusriski. Se vetää robottien tekemää häiriköintiä kuin magneetti. Lisäksi tämä suuri ylimääräinen roskaposti ym liikenne rasittaa netissä sivujen pavelimia ja hidastaa niitä. Päivittämättömiä sivuja on jouduttu palveluntarjoajien toimesta jopa sulkemaan.

Todella hienoa, ellei aivan uskomatonta. Kun vertaa aikaisempaan päivitysrumbaan erilaisine ja osin aina pieleen menevine latauksineen. Ja suomeksi se on tietysti tehty, kiitos Lurttiselle.

Tutkittavaksi vielä jää, miten uutuuden toiminnot eroavat aikaisemmista ja mitä on ehkä tullut lisää. Siitä varmaan täällä läppää heiteään.

Coder
Käännöstiimi
Käännöstiimi
Viestit: 85
Liittynyt: 23 Touko 2014, 12:16

Re: Kiitos phpBB 3.1stä!

Viesti Kirjoittaja Coder » 02 Marras 2014, 04:07

phpBB ei päivity automaattisesti.
Todenäköisesti Softaculous tai joku muu jonka kautta olet asentanut phpBB:n päivittää scriptisi automaattisesti jos niin olet valinnut asennus vaiheessa.

Avatar
ADdoctor
MODaaja
MODaaja
Viestit: 180
Liittynyt: 23 Marras 2007, 17:40
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Kiitos phpBB 3.1stä!

Viesti Kirjoittaja ADdoctor » 02 Marras 2014, 13:20

Outo juttu. En päivittänyt itse 3.1 een. Sivustolla kävin, mutta päivitykseen en ryhtynyt koska käyttämälläni palvelimella näkyi olevan kuormitusta. En ole asentanut phpBB foorumia mitään kautta, vaan itse jo monia vuosia sitten. Ja itse aina päivittänyt (melko homma).

Nyt heti kun kerkiän päivitän sen 3.1.1een ellei palvelin takkuile.

LISÄYS:

No niin, katselumoka. :o Sivusto ei olut päivittynyt automaattisesti. Painoin sillä kyllä, että tarkista päivitykset. Ja ilmoitus tuli, että uusia versoita ei ole saatavailla. Niinpä tuumasin, että se onkin siten päivittynyt. :oops:

No nyt päivittämään. Manuaalisesti.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa