Sivu 1/1

Rekisteröinti helpommaksi

Lähetetty: 08 Helmi 2023, 19:57
Kirjoittaja ADdoctor
Moi phpBB tietäjät! Ei näy täälläkään kovin vilkasta olevan. Oletan silti saavanne ilmoituksen, että uusi postaus on tullut. Minulla on yhä foorumi, vaikka sen käyttö on aika vähäistä. Kaksi asiaa teille kuitenkin, kysymys ja toteamus.

Varsinainen kysymykseni on: Miten voisi järjestää helpoimmalla, mutta kuitenkin turvallisella tavalla foorumiin rekisteröitymisen. Nyt se on aika hankalaa turvakysymyksineen ja vahvistuksineen. Onko teillä ehdotuksia. Lähinnä haluaisin karsia pois ulkomailta tulevat rekisteröityjät, koska niissä on tavoitteena aivan muut kuin asialliset kysymykset. Nopeampi ja helpompi rekisteröinti siis.

Tämä olisi yksi kehitysmalleista koko sivustoilleni. Näyttää siltä, että meillä Suomessa on kaikenlainen kommentointi sivustoilla hävinnyt lähes kokonaan, ainakin pääsivustollani Neptunetissä. :o (Huom. Sivustolle ei tarvitse edes rekisteröityä kommenttia ja kysymistä varten!) Kommentteja tulee harvakseltaan vain ulkomailta ja niistä pääosa olisi ilman karsintaa selvää spammia. Oletteko huomanneet netissä tai sivullanne, että suomalaisten kommentointi on vähentynyt? Aika outoa, sillä kuitenkin esim. Facebookissa puhutaan ja kommentoidaan aivan tyhjänpäiväisiä asioita. Lukijoita riittää nettisivuille, mutta kommentointi tai kysyminen vaatisi kai suurta rohkeutta. Onko havaintoja?