phpBB3 Portal

MODien asennus ja omat muokkaukset.
mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2878
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja mrl586 » 12 Elo 2007, 02:52

Tämän MODin asennusohje on osittain vanhentunut. Mitä muokkauksia Lurttinen teki includes/functions.php -tiedostoon?

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja Esashi » 12 Elo 2007, 08:29

Toimiiko muuten myös Subsilver2 kanssa myös?
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja Esashi » 12 Elo 2007, 08:30

mrl586 kirjoitti:Tämän MODin asennusohje on osittain vanhentunut. Mitä muokkauksia Lurttinen teki includes/functions.php -tiedostoon?


Tai kun tuo upea portal on saatu täällä toimimaan niin saisiko sen toimivan modin + ohjeet jostain, kiitos?
Esashi



Maan Äiti, anna minulle

ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,

kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,

viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,

jotka ovat käyneet hermoilleni

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2878
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja mrl586 » 12 Elo 2007, 09:27

Esashi kirjoitti:Toimiiko muuten myös Subsilver2 kanssa myös?
Kyllä toimii... Voit testata MODin toimivuutta vaihtamalla tämän forumin tyylin subsilver2:ksi

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja Lurttinen » 12 Elo 2007, 10:59

hömm... Ihan ohjeen mukaan mää muokkasin ja näyttää toimivan
Versio 1.0.3b

Koodi: Valitse kaikki

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#

includes/functions.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

   define('HEADER_INC', true);

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

   $user->add_lang('bb3portal');

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

      'U_RESTORE_PERMISSIONS'   => ($user->data['user_perm_from'] && $auth->acl_get('a_switchperm')) ? append_sid("{$phpbb_root_path}ucp.$phpEx", 'mode=restore_perm') : '',

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

      'U_PORTAL'            => append_sid("{$phpbb_root_path}bb3portal.$phpEx"),
      'S_PORTAL_COPY'         => $user->lang['PORTAL_COPY'],


Tosin niskakarvat on vieläkin pystyssä tuon jäljiltä. Se koodi ei ole ihan phpBB "standardin" mukainen ja sieltä löyty jotain hardkoodattuja linkkejä esimerkiksi "news" kohdassa ja sitten myös tekstiä, jota ei ole kielipaketissa.
Poistelin nyt alustavasti kokonaan ne kohdat, mutta joudun aivan varmana asentelemaan tän uusiksi jossain vaiheessa, että saan siitä mieleiseni. :P

Tän "conffaus" on sekin oma lajinsa.
Osa toiminnoista löytyy tän omasta config.php tiedostosta, mutta suurinta osaa ei, vaan täytyy puukottaa koodi pois monesta tiedostosta.
Subsilverin puolella se tervehdysteksti tulee taas kielipaketista, mutta prosilverin puolella se on koodattu mallineeseen.

MOD ohjeen mukaan muokatessa muuten se viimeinen muokkaus tulee overall_footeriin, vaikka se ei sitä käske avata...

bah, nätti mutta turhan roskanen siinä olis paljon siivoamista, että saa sisäsiistin...
Tuli mieleeni, että voisin kohteliaisuuden vuoksi kysästä kehittäjältä, josko saisin muokata ja levittää omaa yksinkertaistettua versiota, mutta tuskinpa aikaa siihen liikaa riittää.

sauli.lepola
MODaaja
MODaaja
Viestit: 217
Liittynyt: 31 Elo 2006, 14:41
Paikkakunta: Nokia
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja sauli.lepola » 12 Elo 2007, 22:43

Ei millään pahalla, mutta tuo on tosiaan vielä beta :lol:
WordPress + phpBB = Creating code communities is poetry

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2878
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja mrl586 » 12 Elo 2007, 22:56

Lurttinen kirjoitti:hömm... Ihan ohjeen mukaan mää muokkasin ja näyttää toimivan
Versio 1.0.3b

Koodi: Valitse kaikki

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#

includes/functions.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

   define('HEADER_INC', true);

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

   $user->add_lang('bb3portal');

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

      'U_RESTORE_PERMISSIONS'   => ($user->data['user_perm_from'] && $auth->acl_get('a_switchperm')) ? append_sid("{$phpbb_root_path}ucp.$phpEx", 'mode=restore_perm') : '',

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

      'U_PORTAL'            => append_sid("{$phpbb_root_path}bb3portal.$phpEx"),
      'S_PORTAL_COPY'         => $user->lang['PORTAL_COPY'],
Löytyykö Lurttisen includes/functions.php-tiedostosta define('HEADER_INC', true); -kohta? Jos löytyy, millä rivillä se sijaitsee?

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja Lurttinen » 12 Elo 2007, 23:03

Rivi 3849

Koodi: Valitse kaikki

/**
* Generate page header
*/
function page_header($page_title ''$display_online_list true)
{
    global 
$db$config$template$SID$_SID$user$auth$phpEx$phpbb_root_path;

    if (
defined('HEADER_INC'))
    {
        return;
    }
    
    
define('HEADER_INC'true);

    
// gzip_compression
    
if ($config['gzip_compress'])
    {
        if (@
extension_loaded('zlib') && !headers_sent())
        {
            
ob_start('ob_gzhandler');
        }
    }
  

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2878
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja mrl586 » 13 Elo 2007, 02:59

Tämän viestin liitteenä on tämän MODin suomennettu kielitiedosto.

EDIT: Kielitiedoston kääntäjätiedot muokattu MODin tekijän ohjeistuksen mukaiseksi
Liitteet
phpBB3.tar.gz
phpBB3 Portal MODin suomennettu kielitiedosto
(2.29 KiB) Tiedosto ladattu 409 kertaa

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2878
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja mrl586 » 15 Elo 2007, 00:06

Lurttinen kirjoitti:Tosin niskakarvat on vieläkin pystyssä tuon jäljiltä. Se koodi ei ole ihan phpBB "standardin" mukainen ja sieltä löyty jotain hardkoodattuja linkkejä esimerkiksi "news" kohdassa ja sitten myös tekstiä, jota ei ole kielipaketissa.
Poistelin nyt alustavasti kokonaan ne kohdat, mutta joudun aivan varmana asentelemaan tän uusiksi jossain vaiheessa, että saan siitä mieleiseni. :P

Tän "conffaus" on sekin oma lajinsa.
Osa toiminnoista löytyy tän omasta config.php tiedostosta, mutta suurinta osaa ei, vaan täytyy puukottaa koodi pois monesta tiedostosta.
Subsilverin puolella se tervehdysteksti tulee taas kielipaketista, mutta prosilverin puolella se on koodattu mallineeseen.

MOD ohjeen mukaan muokatessa muuten se viimeinen muokkaus tulee overall_footeriin, vaikka se ei sitä käske avata...

bah, nätti mutta turhan roskanen siinä olis paljon siivoamista, että saa sisäsiistin...
Tuli mieleeni, että voisin kohteliaisuuden vuoksi kysästä kehittäjältä, josko saisin muokata ja levittää omaa yksinkertaistettua versiota, mutta tuskinpa aikaa siihen liikaa riittää.
Onko Lurttinen testannut tätä MODia?

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2878
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja mrl586 » 16 Elo 2007, 00:04

Koodi: Valitse kaikki

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /bb3portal/block/announcements.php on line 22: Undefined index: announcements
 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4181: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4184: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4185: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
Miten Lurttinen korjaisi nämä virheilmoitukset?

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2878
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja mrl586 » 18 Elo 2007, 09:48

Lurttinen kirjoitti:Tosin niskakarvat on vieläkin pystyssä tuon jäljiltä. Se koodi ei ole ihan phpBB "standardin" mukainen ja sieltä löyty jotain hardkoodattuja linkkejä esimerkiksi "news" kohdassa ja sitten myös tekstiä, jota ei ole kielipaketissa.
Poistelin nyt alustavasti kokonaan ne kohdat, mutta joudun aivan varmana asentelemaan tän uusiksi jossain vaiheessa, että saan siitä mieleiseni. :P

Tän "conffaus" on sekin oma lajinsa.
Osa toiminnoista löytyy tän omasta config.php tiedostosta, mutta suurinta osaa ei, vaan täytyy puukottaa koodi pois monesta tiedostosta.
Subsilverin puolella se tervehdysteksti tulee taas kielipaketista, mutta prosilverin puolella se on koodattu mallineeseen.
Lurttinen voisi testata tämän modin CVS-versiota, sillä sen asetuksia voi halutessaan muokata ACP:n kautta.

CVS-version asennusohjeissa ei kerrota, miten MODin asetukset saa lisättyä ACP:hen. Itse lisäsin ne sinne seuraavalla tavalla:
1. Siirry ACP:n Järjestelmä-välilehdelle
2. Klikkaa Moduulien hallinnasta Ylläpidon asetukset-linkkiä
3. Klikkaa Moduulien hallinta -sivulta .MODit-linkkiä
4. Kirjoita ruutuun Portal ja klikkaa Luo uusi moduuli -linkkiä
5. Paina Lisää moduuli :: Portaali -sivulla Lähetä-nappia
6. Klikkaa Takaisin edelliselle sivulle -linkkiä
7. Klikkaa Portal-linkkiä
8. Etsi ylemmästä pudotusvalikosta Portal [acp_portal] ja valitse heti sen alapuolella lukeva General Settings
9. Paina Lisää moduuli -linkkiä ja klikkaa seuraavalla sivulla Kyllä-painiketta
10. Paina Takaisin edelliselle sivulle -linkkiä
11. Palaa tämän ohjeen kohtaan kahdeksan, mutta valitse tällä kertaa ylemmästä pudotusvalikosta Portal [acp_portal] -osion alta News-kohta.
12. Toista ohjeen kohdat 9 ja 10.
13. jne...

juha127
Hyvässä vauhdissa
Hyvässä vauhdissa
Viestit: 16
Liittynyt: 06 Touko 2006, 22:59

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja juha127 » 29 Elo 2007, 22:24

mrl586 kirjoitti:

Koodi: Valitse kaikki

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /bb3portal/block/announcements.php on line 22: Undefined index: announcements
 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4181: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4184: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4185: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3692)
Miten Lurttinen korjaisi nämä virheilmoitukset?


Itse korjasin tämän muistaakseni muuttamalla tiedoston root/bb3portal/block/announcments.php muotoon root/block/announcements.php tämän tyylinen ainakin oli itselläni, sen jälkeen alkoi pelittämään. Tämän homman osalta.

Tuossa sivulla oleva Stats härpäkkeen koodi kusee jotenki ja muuttaa seuraavan laatikon, joka minulla sattuu olemaan Online-loota, sisällön linkiksi uusimman käyttäjän tietoihin. Mitenköhä tämän voisi korjata, kun selvästi tiedostossa root/bb3portal/block/stat_adv.php:

Koodi: Valitse kaikki

/* RIVI 122 */
'NEWEST_USER'   => sprintf($user->lang['NEWEST_USER'], '<a href="' . append_sid("{$phpbb_root_path}memberlist.$phpEx", 'mode=viewprofile&amp;u=' . $newest_uid) . '">', $newest_user, '</a>'),

Tuolta löytyy selvästi linkille sulku eli </a>, mutta kun katsoo sivun lähdekoodia tämä kooditagi puuttuu.
Juu ja sivu missä ongelma sijaitsee on: http://zoltansoftware.servut.us/phpBB3/

Laturi
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 22
Liittynyt: 30 Joulu 2005, 12:50

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja Laturi » 12 Loka 2007, 11:55

Miten tosta portaalista saa poistettua kaikkea turhaa? Esim kellon ym. En onnistu mitenkään. Mikään ei muutu, vaikka muokkaisin welcome.html tiedostosta tekstejä. Tai vaikka poistaisin kaiken ni silti se vaa löytää ton vakion.

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2878
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: phpBB3 Portal

ViestiKirjoittaja mrl586 » 12 Loka 2007, 12:18

Laturi kirjoitti:Miten tosta portaalista saa poistettua kaikkea turhaa? Esim kellon ym. En onnistu mitenkään. Mikään ei muutu, vaikka muokkaisin welcome.html tiedostosta tekstejä. Tai vaikka poistaisin kaiken ni silti se vaa löytää ton vakion.
Jos käytössäsi on versio 1.1.0B, (lähes) kaiken turhan saa poistettua ACP:stä.


Palaa sivulle “MODit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa