Arcade?

MODien asennus ja omat muokkaukset.
Avatar
Peetra
phpBB Bitch
phpBB Bitch
Viestit: 1169
Liittynyt: 04 Kesä 2007, 16:45
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja Peetra » 18 Helmi 2009, 20:14

vale kirjoitti: Peetran lekis foorumilla on ainakin juuri sellainen systeemi (pelinurkka), mitä olen hakemassa...
Oliko toi ostopyyntö? :mrgreen: Se on nimitäin melko muunneltu versio betaversioMODista, eikä sitä pysty tosta noin vaan lykätä toiseen foorumiin. :ugeek:
muista backuppi!
hyvä copy/paste monen kannan dumpille: http://www.patrickpatoray.com/?Page=30 // ei tartte omaa ohjelmistoa.
hyvä ison kannan dumpeille http://www.mysqldumper.net/ //Selkeä käyttöliittymä! Asentuu palvelimelle kuin itsestään. :ugeek:

vale
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 21
Liittynyt: 03 Heinä 2008, 01:20

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja vale » 21 Helmi 2009, 16:14

No lähinnä olisi kiva, jos löytyisi ohjeet tuon phpbb arcade Version: 1.0.RC7 asennukseen ja käyttönottoon. mrl586 mainitsemia ohjeita ei paketissa ollut valitettavasti.
Mutta pistä Peetra vaikka YV:ä, miten onnistuu "avaimet käteen" rakentaminen.

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 21 Helmi 2009, 18:20

vale kirjoitti:No lähinnä olisi kiva, jos löytyisi ohjeet tuon phpbb arcade Version: 1.0.RC7 asennukseen ja käyttönottoon. mrl586 mainitsemia ohjeita ei paketissa ollut valitettavasti.
Asennusohjeet löytyvät install.xml-tiedostosta.

vale
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 21
Liittynyt: 03 Heinä 2008, 01:20

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja vale » 23 Helmi 2009, 13:57

Löytyyhän ne, mutta tuntuu sen verran vajavaisilta, vielä tässä kohtaa, että voisi verrata siihen, kuin olisi jättisäkillinen legopalikoita ja ohjeena vain hämärä kuva siitä, mitä niistä pitäisi tulla.

No jotain on saattanut selvitä kuitenkin, mutta:
Koodinpätkiä pitäisi tuosta kopioida ja lisäillä ne mainittuihin paikkoihin, no, jos löydän noi, niin eiköhän tuo ole mahdollista saada onnistumaan.

Tuossa on 68 tiedostoa, jotka pitäisi kopioida foorumille vastaaviin paikkoihin, jos oikein käsitin, mutta meneekö noi automaattisesti, kun ohjeissa myöhemmin puhutaan muutamista "manuaalisista" instructioneista.
Next make sure to follow the template edits inside the /templates folder.
Run the included installer at http: //yoursite.com/phpBB/install/index.php
Make sure the following directories are CHMOD to 0755: arcade/, arcade/gamedata/, arcade/games/, arcade/install/ (Some servers require 0777 not 0755)
Once done make sure to remove install folder from your server.
Mikä installeri pitäisi ajaa? Onko se installeri tuolla foorumilla, vai löytyykö se tästä paketista? Miten se käytännössä tapahtuu?

Entä mihin koko höskä sitten ladataan? Ihan domainin alle, vai foorumin kansioon, vai onko joku tietty kansio kenties ja miten se aktivoidaan käyttöön, vai sekö juuri tuo installeri on... :?

Avatar
Peetra
phpBB Bitch
phpBB Bitch
Viestit: 1169
Liittynyt: 04 Kesä 2007, 16:45
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja Peetra » 23 Helmi 2009, 17:21

vale kirjoitti:Mikä installeri pitäisi ajaa? Onko se installeri tuolla foorumilla, vai löytyykö se tästä paketista? Miten se käytännössä tapahtuu?
En ole juuri nyt katsellut tota pakettia, mutta eiköhän se ole noitten 68 filujen seassa, jotka ajetaan servulle, eli kun olet saanut ne editit ja filut oikeisiin paikkoihin, menet osoitteeseen <forumroot>install/index.php webselaimessasi ja tietokantaa päivitetään sen myötä. Kannattaa sitten tyhjentää foorumin välimuistia kans ACP:n etusivulta ja mahdollisesti webselaimestakin, kun noita tyylimuutoksia ei saada muuten näkymään.

Valmiit filut ladataan siihen kansioon missä foorumisi sijaitsee, eli jos se on suoraan domainnimellä siihen, mutta jos sulla on esmes domainnimi.tld/forum/ paikkana foorumillesi niin siihen kansioon.

terv. Peetra.
muista backuppi!
hyvä copy/paste monen kannan dumpille: http://www.patrickpatoray.com/?Page=30 // ei tartte omaa ohjelmistoa.
hyvä ison kannan dumpeille http://www.mysqldumper.net/ //Selkeä käyttöliittymä! Asentuu palvelimelle kuin itsestään. :ugeek:

vale
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 21
Liittynyt: 03 Heinä 2008, 01:20

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja vale » 24 Helmi 2009, 19:12

Tusen tack.
Saatiin, kuin saatiinkin arcade sisään.
Nyt vain niitä pelejä metsästämään

vale
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 21
Liittynyt: 03 Heinä 2008, 01:20

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja vale » 24 Helmi 2009, 21:04

Noniin ja heti perään tuli epävarmuutta noista peleistä sitten.
Eli mihin (arcade->games?) pelit ladataan (ftp:llä) ja voiko ne olla zippinä, vai pitääkö ensin purkaa...

Avatar
Peetra
phpBB Bitch
phpBB Bitch
Viestit: 1169
Liittynyt: 04 Kesä 2007, 16:45
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja Peetra » 24 Helmi 2009, 21:26

Ilmeisesti laitoit hänen arcadea ja sait sen MODin asennetuksi, niinpä voidaan olettaa että englanninkieli skulaa sen verran että voisit suoraan MODauthorilta kysyä hänen omalla foorumilla, tai ehkä sieltä jo löytyy valmiiksi vastaus. :)

http://www.jeffrusso.net/forum/viewforum.php?f=20
muista backuppi!
hyvä copy/paste monen kannan dumpille: http://www.patrickpatoray.com/?Page=30 // ei tartte omaa ohjelmistoa.
hyvä ison kannan dumpeille http://www.mysqldumper.net/ //Selkeä käyttöliittymä! Asentuu palvelimelle kuin itsestään. :ugeek:

vale
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 21
Liittynyt: 03 Heinä 2008, 01:20

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja vale » 27 Helmi 2009, 21:22

Löytyi se vastaus sieltä, tosin joutui tonkimaan ja haulla kikkailemaan jonninverran. Ilmeisesti oletuksena niin selvää pässinlihaa, ettei niistä oltu kovin tarkasti missään kerrottu.
Parin kokeilun jälkeen se onkin tosi helppoa ja arcade pelittää nyt hienosti. Muutamassa pelissä on löytynyt bugeja, mutta se onkin toinen juttu.

Fint och tackar

Avatar
Jermakovi
MODaaja
MODaaja
Viestit: 95
Liittynyt: 01 Tammi 2011, 20:37
Paikkakunta: Järvelä

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja Jermakovi » 10 Heinä 2011, 12:08

MOD: phpBB Arcade 1.0.RC10 (http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=685225)

Kun menen asennuskansioon ({foorumin-osoite}/install/) tulee virheilmoitus:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/install_versions.php on line 108: Use of undefined constant WRITE_DIRECT - assumed 'WRITE_DIRECT'
Mitähän tuolle voisi tehdä? :roll:

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 10 Heinä 2011, 16:45

Virheilmoituksesta löytyy vastaus kysymykseen. Laita yksinkertaiset lainausmerkit virheilmoituksessa mainitun sanan ympärille.

Avatar
Jermakovi
MODaaja
MODaaja
Viestit: 95
Liittynyt: 01 Tammi 2011, 20:37
Paikkakunta: Järvelä

Re: Arcade?

Viesti Kirjoittaja Jermakovi » 10 Heinä 2011, 18:04

mrl586 kirjoitti:Virheilmoituksesta löytyy vastaus kysymykseen. Laita yksinkertaiset lainausmerkit virheilmoituksessa mainitun sanan ympärille.
Noin helppo ratkaistu :D Nyt toimii :thumbup:
Kiitos! :)

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 14 vierailijaa