ajax chat

MODien asennus ja omat muokkaukset.
Avatar
Peetra
phpBB Bitch
phpBB Bitch
Viestit: 1169
Liittynyt: 04 Kesä 2007, 16:45
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

Re: ajax chat

Viesti Kirjoittaja Peetra » 10 Joulu 2010, 22:20

Startrekguidin pitkästä ketjusta löytyy siihen ohjeet, seurasin niitä vuonna 2009 ja hyvä tuli, valitettavasti en osaa sanoa millä ilveellä hain ne ohjeet sieltä. Kokeile etsiä mun nikillä siellä foorumilla, josko löytysi joku quote?

Muistaakseni joku <!-- IF_USER_LOGGED_IN --> piti lisätä index.html-tiedostoon.
muista backuppi!
hyvä copy/paste monen kannan dumpille: http://www.patrickpatoray.com/?Page=30 // ei tartte omaa ohjelmistoa.
hyvä ison kannan dumpeille http://www.mysqldumper.net/ //Selkeä käyttöliittymä! Asentuu palvelimelle kuin itsestään. :ugeek:

hardude
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 1
Liittynyt: 03 Loka 2013, 17:52

Re: ajax chat

Viesti Kirjoittaja hardude » 03 Loka 2013, 18:02

Tervehys kaikille. Painin pari päivää niinkin mitättömän asian kanssa kun että haluisin Ajax Chat 0.8.5a phpBB3 versioon hymiöille erillisen Popup ikkunan. Vieläpä niin että ruudulla näkyisi osa mutta sitten valtaosa olisi popupin alla jemmassa. Kokeilin jo http://sourceforge.net/p/ajax-chat/disc ... d/c29705c5 tuon mukaan mutta versio on eri eikä pelaa oikein. js/chat kohta ei pelaa. Tuon muutoksen kun tekee niin ruutu kyllä aukenee mutta se ei lataa sinne mitään muuta näkyville kun napit Url Img jne.. paikalla olijoita eikä tekstejä eikä myöskään hymiöitä näy. Mulla ei oo minkäänlaista kokemusta tämmösistä hommista mutta yritys ois kuitenkin kova :D valmiilla koodilla ehkä onnistuisi. Osaisiko kukaan auttaa?

initEmoticons: function() {
this.DOMbuffer = "";
var emoticonDisplayPopUpCount=0;
for(var i=0; i<this.emoticonCodes.length; i++) {
// Replace specials characters in emoticon codes:
this.emoticonCodes = this.encodeSpecialChars(this.emoticonCodes);
if(this.emoticonDisplay == 2){
if(this.dom['emoticonsContainer']) {
this.updateDOM(
'emoticonsContainer',
'<a href="javascript:ajaxChat.insertText(\''
+ this.scriptLinkEncode(this.emoticonCodes)
+ '\');"><img src="'
+ this.dirs['emoticons']
+ this.emoticonFiles
+ '" alt="'
+ this.emoticonCodes
+ '" title="'
+ this.emoticonCodes
+ '"/></a>'
);
}
}
if(this.emoticonDisplay == 1 || this.emoticonDisplay == 2){
emoticonDisplayPopUpCount++;
if(this.dom['emoticonsContainerPopUp']) {

this.updateDOM(
'emoticonsContainerPopUp',
'<a href="javascript:ajaxChat.insertText(\''
+ this.scriptLinkEncode(this.emoticonCodes)
+ '\');"><img src="'
+ this.dirs['emoticons']
+ this.emoticonFiles[i]
+ '" alt="'
+ this.emoticonCodes[i]
+ '" title="'
+ this.emoticonCodes[i]
+ '" style="padding: 4px"/></a>'
);
if(!(emoticonDisplayPopUpCount%5)){
this.updateDOM(
'emoticonsContainerPopUp',
'<br clear="left">'
);
}
}
}
if(this.dom['emoticonsContainer']) {
this.updateDOM('emoticonsContainer', this.DOMbuffer);
this.DOMbuffer = "";
},

Laitoin nyt rimpsun esille jos joku kokenut konkari näkis heti onko tuossa joku virhe mikä pysäyttää sen latauksen.

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa