Sivu 1/1

Käyttäjä ei pääse rekisteröitymään

Lähetetty: 16 Heinä 2010, 18:58
Kirjoittaja pulupulu
Eli siis pakko oli tulla tänne kyselemään apua, kun en tosiaan tajua mikä on ongelmana. Kyseessä tämä foorumi http://mauhau.foorumini.net/ ja olen ylläpitäjä ja perustaja.

Tänään siis eräs ei rekisteröitynyt käyttäjä kirjoitti meidän Helppihalli -palstalle, ettei pääse rekisteröitymään. Ongelmana oli siis se, että hänelle tuli valitusteksti, ettei hän ollut täyttänyt kaikkia kenttiä ja selvisi, ettei hänelle näkynyt rekisteröinnin yhteydessä näitä kaikkia foorumilla pakollisia täyttää olevia kenttiä. Hän oli yrittänyt monen monta kertaa aina uudelleen rekisteröityä, eri sähköpostiosoitteilla jne.

Katsoin foorumin asetukset ja kaikki näytti tämän rekisteröinnin osalta olevan kunnossa, ja samanlailla kuin aina ennenkin. En siis käsitä, miksei nää kentät hänelle näy, kun itse kokeilin kirjautua ulos ja rekisteröityä uudelleen, niin mulle kyllä kaikki kentät näky ihan normaalisti. Tästä voi vielä katsoa tuota käyttäjän viestiä, jos en osannut selittää oikein: http://mauhau.foorumini.net/helppihalli ... 2.htm#6724

Toivottavasti vastailette ja kiitos jo etukäteen! :roll:

Re: Käyttäjä ei pääse rekisteröitymään

Lähetetty: 16 Heinä 2010, 23:18
Kirjoittaja pulupulu
ongelma ratkesi, tai ei tavallaan, mutta käyttäjälle oli nyt kun uudemman kerran vielä kokeili, niin näkynyt kaikki kentät normaalisti ja rekisteröinti onnistunut moitteettomasti :thumbup: