Kokemuksia createforum.comista?

Tämä alue on tarkoitettu heille, jotka käyttävät jotain useista erilaisista kolmannen osapuolen tarjoamista foorumipalveluista.
vieras
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 1
Liittynyt: 08 Marras 2010, 21:15

Kokemuksia createforum.comista?

Viesti Kirjoittaja vieras » 08 Marras 2010, 21:18

Hei!

Olen luomassa foorumia createforum.comiin, mutta haluaisin kysyä, onko muilla kokemuksia siitä. Onko palvelu hyvä vai ei? Onko se yksinkertainen käyttää?

Osoitteet ainakin näyttivät olevan createforum.com/foorumi-tyylisiä, siitä miinus. Itse pidän enemmän foorumi.osoite.com (tässä tapauksessa foorumi.createforum.com) -osoitteista.

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Kokemuksia createforum.comista?

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 08 Marras 2010, 23:15

vieras kirjoitti:Olen luomassa foorumia createforum.comiin, mutta haluaisin kysyä, onko muilla kokemuksia siitä. Onko palvelu hyvä vai ei? Onko se yksinkertainen käyttää?
Tästä minulla ei ole kokemusta, mutta toisesta saman palvelutarjoajan (Noeclue Pte Ltd) palvelusta (phpbbserver.com) on. Palvelu toimii hyvin ja yksinkertainen käyttää, mutta jos haluat siirtää palstasi joskus muualle, siitä veloitetaan pienehkö maksu.

Avatar
Peetra
phpBB Bitch
phpBB Bitch
Viestit: 1169
Liittynyt: 04 Kesä 2007, 16:45
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

Re: Kokemuksia createforum.comista?

Viesti Kirjoittaja Peetra » 12 Marras 2010, 01:15

Jos yhtään olet innostunut muokkaamaan koodeja ja asentaaan itse, niin ota ilmaistili http://www.000webhost.com/ ista, siellä saat tehdä mitä huvittaa, ilman että ne sotkee mainoksia paikkaan. Älä kummiskaa ota automaaginen asennus, js päädyt mun tähän ekaan ehdottamaani ratkaisuun, koska se automatiikka bugitta. Suora asennus filuillla phpbb.com ista on ainut joka voi toimia pidemmän päällä siellä. Jos itse asentaa niin se pelaa kun unelma, kunnes sulla on tosi paljon liikennettä, jolloin sä muutat oikeeseen maksulliseen paikkaan anyway. :D

Mikäli päädyt itse ehdottamasi palveluun, muista että haluat phpBB3-version, eikä tota ekaa mitä tyrkyttää. :)

Itse ehdottaisin http://getforum.org/ mikäli haluat vaivatta luoda foorumi. Getforum rahoittaa toimintaansa mainonnalla, sieltä voi saada fooruminsa irti, mutta jostain syystä asiakkaat useimmiten valitsee ostaa pois mainokset ja pysyä hyvän tuen piirissä. ;)

terv. Peetra.
muista backuppi!
hyvä copy/paste monen kannan dumpille: http://www.patrickpatoray.com/?Page=30 // ei tartte omaa ohjelmistoa.
hyvä ison kannan dumpeille http://www.mysqldumper.net/ //Selkeä käyttöliittymä! Asentuu palvelimelle kuin itsestään. :ugeek:

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa