kuinka saa...

Tämä alue on tarkoitettu heille, jotka käyttävät jotain useista erilaisista kolmannen osapuolen tarjoamista foorumipalveluista.
Evukka
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 23 Touko 2011, 23:16

kuinka saa...

Viesti Kirjoittaja Evukka » 23 Touko 2011, 23:39

elikkä luin ny muiden ongelmista, että jos haluaa alueet näkyville etusivulle, ja on poistanut sen ensimmäisen aiheen mikä tuli automaattisesti, niin joutuu erikseen laittamaan käyttäjäryhmille näkyviin ne jutut. no itselläni on niitä käyttäjäryhmiä about 50 ja välillä tulee lisää...

Ongelma_1. Millä tavalla saan käyttäjäryhmille avoimiksi ne alueet, jotka haluan kaikille näytille? Käykö pelkkä ''Rekisteröityneet käyttäjät'' ryhmä, jossa näkyy kaikille ne?

Ongelma_2. Jos joutuu luomaa uuden foorumin, mutta haluaa täysin samannimisen mikä meni pieleen, miten saan poistettua kokonaan pilalle menneen foorumin?

Kysymys_1. Onko mitään hyviä suomenkielisiä foorumeita, jotka eivät lagaa kuten foorumit.fi ?? Ja kuten mainitsin, en voi tehdä samannimistä foorumia, joten en voi tehdä sitä foorumi.eu :hun... Mikä sitten?

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: kuinka saa...

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 24 Touko 2011, 10:11

Evukka kirjoitti:Kysymys_1. Onko mitään hyviä suomenkielisiä foorumeita, jotka eivät lagaa kuten foorumit.fi ?? Ja kuten mainitsin, en voi tehdä samannimistä foorumia, joten en voi tehdä sitä foorumi.eu :hun... Mikä sitten?
Oma domain ja webhotelli?

Evukka
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 23 Touko 2011, 23:16

Re: kuinka saa...

Viesti Kirjoittaja Evukka » 24 Touko 2011, 12:54

Noh tein uuden foorumin foorumi.eu:hun.
En nyt tehnyt samaa virhettä, että olisin sen aloitusalueen poistanu.. Mutta tein uusia alueita, niitä ei kuitenkaan näy? Miten asia korjataan, jos ei vaikeimman kautta halua mennä?

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa