Phpbb groupit..

Muu phpBB2:n liittyvä keskustelu tänne
Alueen säännöt
1.1.2009 loppuu virallinen tuki phpBB2 versiolle. http://www.phpbbsuomi.com/viewtopic.php?f=1&t=2189

Konvertoiminen phpBB3 versioon on suositeltavaa.
aleksi1578
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 7
Liittynyt: 07 Kesä 2007, 13:39

Phpbb groupit..

Viesti Kirjoittaja aleksi1578 » 07 Kesä 2007, 13:43

Kyselisin semmoista asiaa, että onko phpbb:llä valmiina jokin functio jolla näkee onko tietty käyttäjä tietyssä käyttäjäryhmässä. Olen tekemässä semmoista juttua, että No Ads ryhmässä olevat eivät näe mainoksia, joten sitä varten on tämä tarpeellinen jos ei ole miten saisi helpoiten tehtyä tälläisen? (Kyllä osaan jonkin verran php ja mysql :D)

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Phpbb groupit..

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 07 Kesä 2007, 14:43

Tämä ei ole funktio, mutta ryhmään kuuluvat käyttäjät näkyvät klikkaamalla forumin etusivun käyttäjäryhmät-linkkiä jne...

aleksi1578
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 7
Liittynyt: 07 Kesä 2007, 13:39

Re: Phpbb groupit..

Viesti Kirjoittaja aleksi1578 » 07 Kesä 2007, 15:15

mrl586 kirjoitti:Tämä ei ole funktio, mutta ryhmään kuuluvat käyttäjät näkyvät klikkaamalla forumin etusivun käyttäjäryhmät-linkkiä jne...
Siis mun pitäisi saada koodilla selville, että kuuluuko tietty henkilö tiettyyn ryhmään ja jos kuuluu niin sitten sille ei näytetä mainoksia..

Anubis
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 865
Liittynyt: 15 Elo 2006, 11:01

Re: Phpbb groupit..

Viesti Kirjoittaja Anubis » 07 Kesä 2007, 17:00

Tarkista löytyykö käyttäjän user_id groupin taulusta.

aleksi1578
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 7
Liittynyt: 07 Kesä 2007, 13:39

Re: Phpbb groupit..

Viesti Kirjoittaja aleksi1578 » 07 Kesä 2007, 18:25

Nyt tarvii taas apua. Toivottavasti ketään ei häiritse, että kyselen kokoajan mutta mistä tablesta vai mistä saa selville sen käyttäjän user_id joka kattoo sitä sivua tällä hetkellä? ja toimiiko tämä? SELECT group_id, user_id FROM phpbb_user_group WHERE group_id = '29' tolla on ainakin tarkotuksena ottaa phpbb_user_group tablesta kaikki group_id jotka ovat 29 eli no ads groupissa olevat jäsenet eli se ottaa myös noi user_id.. Nyt ei tarvitse enää kuin saada selville mikä on sivun katsojan user id ja verrata onko hän group_id 29:ssä..

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Phpbb groupit..

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 07 Kesä 2007, 18:47

Jotain tollasta?
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=315692

Tee siitä switshhi.. *hips*

aleksi1578
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 7
Liittynyt: 07 Kesä 2007, 13:39

Re: Phpbb groupit..

Viesti Kirjoittaja aleksi1578 » 07 Kesä 2007, 18:53

Lurttinen kirjoitti:Jotain tollasta?
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=315692

Tee siitä switshhi.. *hips*
Juu jotain tuollaista olin jo melkein ite päässy vauhtiin, oikeastaan sain jo melkein toimimaan tuolta saa nyt ne neuvot sit viimeistelyy kiitos :)

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Phpbb groupit..

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 07 Kesä 2007, 18:56

Mitä äkkiseltään tuota katsoin, niin tuo näyttää tavaraa tietylle ryhmälle.
Joten jos haluaa sen poistavan kamaa "mainoksettomilta" niin, silloin tuo täytyy virittää hakemaan normaalin käyttäjän ryhmää.

aleksi1578
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 7
Liittynyt: 07 Kesä 2007, 13:39

Re: Phpbb groupit..

Viesti Kirjoittaja aleksi1578 » 07 Kesä 2007, 20:43

Lurttinen kirjoitti:Mitä äkkiseltään tuota katsoin, niin tuo näyttää tavaraa tietylle ryhmälle.
Joten jos haluaa sen poistavan kamaa "mainoksettomilta" niin, silloin tuo täytyy virittää hakemaan normaalin käyttäjän ryhmää.
Juuh tein homman näin, jos jollekkin tulee samanlainen homma eteen.. :

Tämä menee page_tail.php

Koodi: Valitse kaikki

$sql = "select * from phpbb_user_group where group_id = 29 and user_id = " . $userdata['user_id'];
   if ( !($result = $db->sql_query($sql)) )
   {
      message_die(GENERAL_ERROR, 'Boooooooooooooooooooom', '', __LINE__, __FILE__, $sql);
   }
   if ( $row = $db->sql_fetchrow($result) ) {
          $template->assign_block_vars(switch_user_in_priv_group,array());
      }
   else {
   $template->assign_block_vars(switch_user_not_in_priv_group,array());
   }
Ja sitten tämä menee overall_footer.tpl suosittelen kopioimaan kokonaan koska mulla kesti helvetin kauan saada nuo oikeaan järjestykseen että kaikki näkyisivät niinkuin pitäisi esim.. välillä jos oli vähänkin sekavana noi koodit niin ei näkyny admin panel linkkiä...

Koodi: Valitse kaikki

<!-- BEGIN switch_user_in_priv_group -->
<div align="center">You don't see advertising, because you belong to the No Ads group<br><br></div>
<!-- END switch_user_in_priv_group -->
<!-- BEGIN switch_user_not_in_priv_group -->
<div align="center">Tähän mainos</a>
<br><br>
lisää mainoksia jos tarvitsee jne. jatka samaa rataa jos tarvii vielä enemmän...<br><br></div>
<!-- END switch_user_not_in_priv_group -->
<div align="center"><span class="copyright"><br>{ADMIN_LINK}<br>Powered by <a href="http://www.phpbb.com/" target="_phpbb" class="copyright">phpBB</a> &copy; 2001, 2005 phpBB Group<br>{TRANSLATION_INFO}</span></div>
		</td>
	</tr>
</table>

</body>
</html>

Edit : ja jos tarvii apua jonkin tämmöisen tekemiseen mulle voi lähettää pm tai mailia osotteeseen aleksi1578 at msn.com autan mielelläni (itelläni meni n. 20 tuntii noiden taulukoiden jne.. tarkistelemiseen ennenku tajusin tulla tänne pyytämään apua :D)

Anubis
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 865
Liittynyt: 15 Elo 2006, 11:01

Re: Phpbb groupit..

Viesti Kirjoittaja Anubis » 07 Kesä 2007, 21:00

Parannusehdotus:
$sql = "select * from phpbb_user_group where group_id = 29 and user_id = " . $userdata['user_id'];
Vaihda se muotoon:
$sql = "SELECT COUNT(*) AS nro FROM phpbb_user_group WHERE group_id = 29 AND user_id = " . $userdata['user_id'];
Jolloinka saa nro-määritteeseen lukumäärän, jos tarkoituksenasi on vain laskea rivimäärät. Menee paljon nopeammin

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa