"Sivusto aloitti" pävämäärä ?

Muu phpBB2:n liittyvä keskustelu tänne
Alueen säännöt
1.1.2009 loppuu virallinen tuki phpBB2 versiolle. http://www.phpbbsuomi.com/viewtopic.php?f=1&t=2189

Konvertoiminen phpBB3 versioon on suositeltavaa.
Avatar
Uti
MODaaja
MODaaja
Viestit: 60
Liittynyt: 05 Kesä 2006, 13:57

"Sivusto aloitti" pävämäärä ?

Viesti Kirjoittaja Uti » 12 Marras 2006, 18:59

Olen hieman tilastoihin taipuvainen ja siksipä kysynkin, että kun foorumi on pystytetty ja sille on tullut joku aloituspäivämäärä, joka näkyy Hallinnan päävalikossa lokerossa "Sivusto aloitti", niin onko mahdollista muuttaa helposti ja ilman ongelmia tuo päivämäärä esim. tässä tapauksessa siksi päiväksi, jolloin "yleisölle avattiin ovet foorumille" ja aito käyttö alkoi? Näin nuo laskurit saattaisivat näyttää todellisempia lukuja siitä, montako viestiä päivässä jne... Pystytyksen ja aidon käytön erotti meillä yli kaksi kuukautta.

Koetin katsella, olisiko aiheesta aiemmin jutusteltu, mutta en löytänyt mitään.

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 12 Marras 2006, 19:12

  1. Käytätätä generaattoria saadaksesi unix aikaleiman
  2. Luo korjaa.php tiedosto, jossa on seuraava koodi:

    Koodi: Valitse kaikki

    <?php
    define('IN_PHPBB', true);
    $phpbb_root_path = './';
    include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
    include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);
    $userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
    init_userprefs($userdata);
    $page_title = 'phpBB Fix';
    include($phpbb_root_path . 'includes/page_header.'.$phpEx);
    
    $sql = "UPDATE " . CONFIG_TABLE . " SET config_value = [_TIMESTAMP_] WHERE config_name = 'board_startdate'";
    
    if(!$result = $db->sql_query($sql))
    {
       message_die(CRITICAL_ERROR, "Could not open config table", "", __LINE__, __FILE__, $sql);
    }
    else
    {
       echo 'Keskustelufoorumin aloituspäivämäärä on muutettu. Voit poistaa tämän tiedoston';
    }
    include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);
    ?>
  3. Korvaa skriptistä [_TIMESTAMP_] kohta sillä aikaleimalla, jonka sait ensimmäisessä kohdassa
  4. Siirrä tuo tiedosto foorumisi pääjuureen (Se hakemisto, jossa on config.php tiedosto)
  5. Aja tiedosto osoittamalla selain siihen (esimerkiksi. http://www.yoursite.com/phpBB2/fix.php)
  6. Poista tiedosto palvelimelta, kun näet "Keskustelufoorumin aloituspäivämäärä on muutettu" viestin

Avatar
Uti
MODaaja
MODaaja
Viestit: 60
Liittynyt: 05 Kesä 2006, 13:57

Viesti Kirjoittaja Uti » 12 Marras 2006, 22:15

Kiitoksia ohjeesta!

t. uti

Leht1n
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 3
Liittynyt: 10 Joulu 2006, 11:54

Viesti Kirjoittaja Leht1n » 10 Joulu 2006, 12:02

Lurttinen, kokeilin tuolla antamallasi ohjeella, mutta tulee tällainen virheilmoitus, kun koitan ajaa skriptin selaimella:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/wasavelo/public_html/foorumi/fix.php on line 15

Mikähän tuossa mättää? Rivi 15. koodissa näyttää tältä: message_die(CRITICAL_ERROR, "Could not open config table", "", __LINE__, __FILE__, $sql);



-T-

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 10 Joulu 2006, 12:20

Kopioi koko roska tähän.

Leht1n
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 3
Liittynyt: 10 Joulu 2006, 11:54

Viesti Kirjoittaja Leht1n » 10 Joulu 2006, 13:51

Siitä:

<?php
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = './';
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
init_userprefs($userdata);
$page_title = 'phpBB Fix';
include($phpbb_root_path . 'includes/page_header.'.$phpEx);

$sql = "UPDATE " . CONFIG_TABLE . " SET config_value = [_1165752000_] WHERE config_name = 'board_start_date'";

if(!$result = $db->sql_query($sql))
{
   message_die(CRITICAL_ERROR, "Could not open config table", "", __LINE__, __FILE__, $sql);
}
else
{
   echo 'Keskustelufoorumin aloituspäivämäärä on muutettu. Voit poistaa tämän tiedoston';
}
include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);
?>



-T-

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 10 Joulu 2006, 14:03

Poista noi [_ ja _] tuon aikaleiman [_1165752000_] ympäriltä.

Leht1n
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 3
Liittynyt: 10 Joulu 2006, 11:54

Viesti Kirjoittaja Leht1n » 10 Joulu 2006, 14:07

Lurttinen kirjoitti:Poista noi [_ ja _] tuon aikaleiman [_1165752000_] ympäriltä.
Ok, mut samaa erroria se itkee silti.



-T-

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: AhrefsBot/5.0 [Bot] ja 4 vierailijaa