Mihin google analytics koodi laitetaan?

Muu phpBB2:n liittyvä keskustelu tänne
Alueen säännöt
1.1.2009 loppuu virallinen tuki phpBB2 versiolle. http://www.phpbbsuomi.com/viewtopic.php?f=1&t=2189

Konvertoiminen phpBB3 versioon on suositeltavaa.
Marsa
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 28 Touko 2006, 12:07

Mihin google analytics koodi laitetaan?

Viesti Kirjoittaja Marsa » 28 Marras 2006, 08:37

Taas yksi tyhmä kysymys. :)

Google analytics seurantakoodi pitää html sivuilla laittaa ennen </body> merkintää. Mihin sen voi laittaa phpbb foorumille?

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 28 Marras 2006, 09:28

Overall_footer.tpl

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 28 Marras 2006, 11:31

Toinen koodille sopiva tiedosto voisi olla overall_header.tpl

PS. Koodia ei tarvitse laittaa molempiin tiedostoihin.

Marsa
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 28 Touko 2006, 12:07

Viesti Kirjoittaja Marsa » 28 Marras 2006, 13:11

Kiitoksia. Se on nyt siellä overall_footerissa.

kakstoista
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 37
Liittynyt: 22 Marras 2006, 11:42
Viesti:

Re: Mihin google analytics koodi laitetaan?

Viesti Kirjoittaja kakstoista » 05 Elo 2007, 23:47

Onko toiminut tuo google analytics?
Olen kuullut, että saattaa phpbb-foorumilla välillä sekoilla...

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Mihin google analytics koodi laitetaan?

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 06 Elo 2007, 01:41

kakstoista kirjoitti:Olen kuullut, että saattaa phpbb-foorumilla välillä sekoilla...
Miten se sekoilee?

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Mihin google analytics koodi laitetaan?

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 06 Elo 2007, 08:44

Googlen palvelimet tuolle analyticsille vastaa joskus pirun hitaasti, että sivu jää junnaamaan paikoilleen.

Avatar
Karjala
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 01 Loka 2006, 22:34
Viesti:

Re: Mihin google analytics koodi laitetaan?

Viesti Kirjoittaja Karjala » 06 Elo 2007, 13:22

kakstoista kirjoitti:Onko toiminut tuo google analytics?
Olen kuullut, että saattaa phpbb-foorumilla välillä sekoilla...
Mulla toiminut moitteettomasti. 6 laskuria käytössä.

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa