Antaa error 500 kun kirjaudun ulos

juri
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 2
Liittynyt: 04 Maalis 2016, 15:10

Antaa error 500 kun kirjaudun ulos

Viesti Kirjoittaja juri » 04 Maalis 2016, 15:18

Mitäköhän olen mennyt sössimään? Kävin muuttamassa tekstiä tiedostossa ucp.php.
Miten olisi järkevintä lähteä korjaamaan?

Pettis
The Admin
The Admin
Viestit: 93
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:04
Viesti:

Re: Antaa error 500 kun kirjaudun ulos

Viesti Kirjoittaja Pettis » 04 Maalis 2016, 19:11

.php-tiedostot ovat ohjelmakoodia, joka pyörittää phpBB-foorumia. Mitä tekstiä muutit?

Ohjelmakoodi on erittäin tarkkaa siitä, että se pitää tehdä tietyllä tavalla. Muuttamalla jotain kohtaa ohjelmakoodista ilman että tietää mitä tekee todennäköisesti aiheuttaa vain syntaksivirheen, jonka seurauksena ohjelmaa ei enää voi suorittaa.

Virhe 500 viittaa palvelinvirheeseen, joka voi olla seurausta viallisesta ohjelmakoodista.

juri
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 2
Liittynyt: 04 Maalis 2016, 15:10

Re: Antaa error 500 kun kirjaudun ulos

Viesti Kirjoittaja juri » 12 Maalis 2016, 08:53

Kiitos. Otin opiksi sähläyksestä ja otan seuraavalla kerralla kunnon backupit ja kirjaan ylös mitä muutoksia teen. Ratkaisin asian lopulta asentamalla koko foorumin, extensionit ja sisällön uusiksi. Pääsin kohtuu vähällä työllä, mutta oppirahat tuli maksettua :oops:

Pettis
The Admin
The Admin
Viestit: 93
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:04
Viesti:

Re: Antaa error 500 kun kirjaudun ulos

Viesti Kirjoittaja Pettis » 13 Maalis 2016, 01:01

Muutettujen tiedostojen korvaaminen alkuperäisillä olisi todennäköisesti riittänyt.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa