Sivu 1/1

Tyylin asentaminen ei onnistu

Lähetetty: 02 Syys 2021, 22:17
Kirjoittaja tyyli
Joskus tässä kesän aikana foorumi oli päivän tai pari maissa, ja sen jälkeen foorumin ulkonäkö palautui oletustyyliin. Admin-hallintapaneelista katosi myös kohta, mistä tyylejä voi ladata, ja siellä näkyvät aiemmin ladatut tyylit ei toimi.. Mistähän tämä johtuu ja pystyykö asian korjata? Onko muilla samaa ongelmaa?

En itseasiassa ole ihan varma onko kyseessä juuri versio 3.2, en tätä tietoa löytänyt mistään, mutta foorumi on perustettu vuoden 2017 lopussa jos siitä mitään apua on tämän selvittämiseen.. :oops:

Re: Tyylin asentaminen ei onnistu

Lähetetty: 03 Syys 2021, 09:03
Kirjoittaja Coder
Onko foorumisi jonkun palveluntarjoajan kautta esiasennettuna?
Jos on niin kysy heidän asiakaspalvelusta asiasta, koska suurella todennäköisyydellä he ovat tehneet nämä muutokset sinun foorumillesi.

Re: Tyylin asentaminen ei onnistu

Lähetetty: 18 Heinä 2023, 23:05
Kirjoittaja hackerman
Vanha tiedustelu, mutta vastaan silti.
  • On mahdollista, että foorumisi päivityksen yhteydessä on tapahtunut jotain, mikä on aiheuttanut ongelman tyylien kanssa. Tässä muutama ehdotus, miten voit yrittää ratkaista ongelman:
  • Tarkista, onko foorumisi päivitetty uusimpaan versioon. Jos ei, päivitä se. Joskus vanhemmat tyylit eivät ole yhteensopivia uudempien phpBB-versioiden kanssa.
    Jos foorumisi on päivitetty, mutta tyylien asennus ei edelleenkään onnistu, yritä ladata ja asentaa tyylit uudelleen. On mahdollista, että alkuperäiset tiedostot ovat vioittuneet tai puuttuvat.
Jos olet kokeillut näitä vaihtoehtoja eikä mikään auta, suosittelen ottamaan yhteyttä palveluntarjoajaasi, kuten Coder ehdotti. Heillä on usein pääsy syvemmälle järjestelmään ja he voivat auttaa sinua selvittämään, mikä ongelman aiheuttaa.