Sivu 1/1

Käytättekö seuranhakupalveluita?

Lähetetty: 16 Elo 2019, 19:54
Kirjoittaja nikkel
Onko foorumin käyttäjillä kokemuksia seuranhakupalstoista? Henkilökohtaisesti olen ujo ja introvertti, joten IRL ei oikein luonnistu kontaktien luominen. Selailin deittisivuja, mutta eipä minulla ole oikeen käsitystä, että mistä kannattaisi aloittaa.

Olisiko jollakulla vinkata hyväksi koettu palvelu?

Re: Käytättekö seuranhakupalveluita?

Lähetetty: 27 Syys 2019, 14:38
Kirjoittaja höbölöbö58
Itse lähtisin ihan perinteisesti Tinderin kautta seuraa etsimään. Sinne tosin täytyy omasta pärstästä kuva laittaa, mutta ei tarvitse ainakaan IRL nähdä heti! Aika pinnallinen sovellus toisaalta, mutta olen myös kuullut, että ihmiset ovat löytäneet sielunkumppaneita sieltä :)

Re: Käytättekö seuranhakupalveluita?

Lähetetty: 19 Elo 2021, 10:12
Kirjoittaja Sepi84
Tinder ollut käytössä useamman vuoden ja mukavia ihmisiä tavannut sitä kautta, mutta tuntuu aina, että kaikilla on joko pelkkä seksi mielessä, tai sitten vaihtoehtoisesti kova kiirus saada aviopuoliso ja kaiken pitäisi tapahtua nytheti. Sellaista välimaastoa, jossa ns perinteisellä tavalla kosiskellaan ja mittaillaan toista ja katsotaan rauhassa, ei jotenkin tunnu ainakaan tinderistä löytyvän. Tässä aatikkelissa on ehkä miesten näkökulmasta pyritty avaamaan asiaa yleisellä tasolla, en sitten tiiä onko tosiaan jostain kriteereistä tai liian kovista odotuksista hommat kiinni sekä itellä että muilla.

Re: Käytättekö seuranhakupalveluita?

Lähetetty: 04 Syys 2021, 02:11
Kirjoittaja Pettis
Melkoista epätoivoa ilmeisesti, kun keskustelufoorumisovellusta käsittelevälle foorumille rekisteröidytään vain tämän viestiketjun vuoksi.

Lopettakaa se linkkispämmääminen.