Tyylit sekaisin

phpBB3 ongelmia. Neuvoja ja ohjeita kuinka korjata.
MOD kysymykset, niiden asennukset ja omien muokkausten ongelmat alempana olevalle MOD alueelle.
Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 16 Huhti 2009, 20:16

Eli yks kaks meni foorumin tyylit sekaisin. Ennen sisään kirjautumista näyttää ihan normaalilta mutta kun kirjaudut sisään niin tyylit häipyy kokonaan. Hauskinta tässä on se että en ole tehnyt mitään muutoksia kun näin tapahtui. Uloskirjautumisessa on myös ongelmia ja yksityisviestien poistamisessa. Muuten kuitenkin toimii. Foorumi löytyy osoitteesta: http://www.oldtoyotaclub.com ja kirjautua voi testi tunnuksilla jotta voi todeta ongelman. tunnus: testi2 salasana: testi2

EDIT: ongelman tarkennusta. Ongelma esiintyy firefox ja opera selaimella. IE:llä toimii paremmin mutta ei täysin sekään...

Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 17 Huhti 2009, 16:35

Laitetaan vähän kuvaa myös näkyville niin näette mistä on kysymys. Kirjautumisen jälkeen foorumin etusivu näyttää tältä:
Kuva

yksityisviestejä kun koittaa poistaa niin tulee vain tälläinen laatikko ja jos painaa authenticate niin menee takaisin yksityisviesteihin:
Kuva

Kokeilin toista tyyliä, se toimi ihan oikein lukuunottamatta omia confauksia portal tiedostoihin, yms.

Ei tule mitään vikailmoituksia kun katsoin virhelogeja. Mikä neuvoksi?

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 17 Huhti 2009, 16:51

.css tiedosto tai tiedostot on korruptoituneet?

Ainakin mulla firefox valittaa "unexpected end of file" css tiedostolle, kun kirjautuu sisään.
-> joku jota näytetäään vain kirjautuneelle rikkoo koko css datan.
Luulisin.

Prosilverillä vois kokeilla alkuperäisillä, että missä kohtaa menee rikki. Muista tyhjentää välimuisti selaimesta ja foorumilta, kun muokkaat tiedostoja.

Tai sitten vain tyhjentää /cache -hakemiston ja jättää sinne index.html ja .htaccess tiedostot.
Sitäkin kannattaa kokeilla.

Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 17 Huhti 2009, 18:00

Latasin kaikki .css tiedostot uusiksi /styles/prosilver/theme/ hakemistoon (phpBB.com:sta). Ei vaikutusta vaikka tyhjensin foorumin ja selaimen välimuistin. Kokeilin tyhjentää /cache hakemistosta kaikki muut paitsi .htacces ja index.html mutta ei auttanut. Foorumilla ei ole sellaisia kohtia mitkä ei näkyisi vierailijoille.

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 17 Huhti 2009, 18:37

Spiderbait kirjoitti:Latasin kaikki .css tiedostot uusiksi /styles/prosilver/theme/ hakemistoon (phpBB.com:sta). Ei vaikutusta vaikka tyhjensin foorumin ja selaimen välimuistin. Kokeilin tyhjentää /cache hakemistosta kaikki muut paitsi .htacces ja index.html mutta ei auttanut. Foorumilla ei ole sellaisia kohtia mitkä ei näkyisi vierailijoille.
Ei tuo välttämättä heti vaikuta, sillä palvelimella voi olla käytössä jokin APC:n tapainen toiminto. Ota prosilver joksikin aikaa pois käytöstä ja kokeile vaikka sillä aikaa subsilver2:sta.

Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 17 Huhti 2009, 18:39

selvä homma

Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 17 Huhti 2009, 19:04

Sellainen vika tuli nyt lisäksi että kun kirjautuu ulos niin tulee vain blank sivu. ei ohjaudu takaisin pääsivulle

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 17 Huhti 2009, 20:20

Yo!!
Sori, olin ottanut pari... :D (mutta nyt "vähän" enemmän...)

Sullahan on se tyyli subsilver2 pohjainen, eikä prosilver pohjainen, kuten kirjoitin... :mrgreen:

Tuo valkoinen sivu uloskirjautuessa tuli mullekin päivällä, mutta ajattelin sen kuuluvan asiaan. :think:

Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 18 Huhti 2009, 14:16

Laitoin eilen illalla sen subsilver2:n päälle kun ei tuosta prosilver tyylistä saanut enään mitään selvää. (nyt on se ongelma tuon subsilver2:n kans etten saa foorumin "tablea" keskelle sivua. paddingilla saan sen mutta sitten eri resoluutiolla heittää miten sattuu) No se siitä mutta itse asiaan eli kohta vuorokausi kulunut ja tuo prosilver on ollut pois käytöstä. Äsken tsekkasin prosilver tyylillä ja vieläkin on sekaisin. Nyt tuli mieleen että vaikuttaako tuohon tyyliin jos prosilver kansion muita tiedostoja on korruptoitunut? Periaatteessa ei koska tyylit määritellään .css tiedostolla mutta eikös jokin tiedosto määritä sen että .css:ää käytetään? Eli jos lataisin koko prosilver kansion uudestaan jo kokeilisin sitten? onko mitään järkeä?

ja jos joku osaa vielä sanoa tuohon subsilver2 ongelmaan että miten saan tuon foorumin keskitettyä. stylesheet.css:ään jokin center komento mutta mihin?

Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 18 Huhti 2009, 16:36

Tuon tyyli ongelman ratkaisin jo tuohon subsilver2:een. Mutta edelleen vastausta kaipailen tuon prosilver tyylin osalta.

Viestin muokkaus ei kaiketi ole täällä enään voimassa

Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 21 Huhti 2009, 16:26

Nyt on käytössä tyyli subsilver2 ja kun koitan liittää jotain viestiä niin tulee taas tämä ikkuna:
Kuva

Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 23 Huhti 2009, 11:53

Ja nyt sekosi tuo subsilver2 myös. Näyttää yhdestä alueesta että kaikki viestit olisi kadonneet kokonaan. Sitten joku oli kirjoittanut viestin niin se yksi viesti oli venyttänyt foorumia eri leveydelle.

Pitääkö tässä asentaa foorumi uudestaan ja palauttaa varmuuskopiot sitten?

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 23 Huhti 2009, 12:46

hmm...
Authenticate, tätä pitää meditoida hetki. :)

EDIT: Paiskaa mua ylläpitäjän tunnuksilla ja FTP-tunnuksilla.
Tässä on nyt jotain mätää syvemmällä, kuin polvien syvyydellä.

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 28 Huhti 2009, 08:10

En tuota authenticatea saanut päälle, mutta huomasin mielenkiintoista efektiä.
Esimerkiksi "varmisturuudut" mitä tulee esimerkiksi viestiä lähettäessä tai sisäänkirjautuessa korvautuu sillä alkuperäisellä.
Viestiä kirjoittaessa se varmistus on muuttunut siksi viestin kirjoitukseksi.

Mitä tahtoisin kokeilla on...
...korvata nuo KAIKKI tiedostot phpBB3.0.5 paketista. (ajaa myös /install/database_update.php)
Tämä poistaa kaikki mahdolliset MODit, kuten myös portaalin.
Mutta tämä sun täytys testata.

Ota varmuuskopio vanhoista tiedostoista ennen ylikirjoitusta.

Onko sulla muuten toista osoitetta tuolle foorumille?
Niinkus uudelleen ohjauksena tai jotain?

Spiderbait
MODaaja
MODaaja
Viestit: 85
Liittynyt: 24 Syys 2006, 21:22

Re: Tyylit sekaisin

Viesti Kirjoittaja Spiderbait » 28 Huhti 2009, 10:07

Täytyy vaikka vapun jälkeen ottaa projektiksi. Tuo portaali on kyllä nopeesti asennettu takas jotta se ei haittaa.

Meneekö tuo järjestys nyt noin että ensin korvaan kaikki tiedostot tuolla 3.0.5 tiedostoilla ja sitten sen jälkeen ajan /install/database_update.php

EDIT: eikös tuo 3.0.4 ole uusin julkaisu?

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa