Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Tänne ongelmat ilmaisfoorumien kanssa. (createphpbb yms)
Avatar
Kipe
MODaaja
MODaaja
Viestit: 186
Liittynyt: 13 Marras 2005, 22:59

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja Kipe » 25 Heinä 2007, 10:51

Mitäs vaihtoehtoja on? Jos on vain uuden kannan nimen täyttö, niin sitten laita mitä itse huvittaa...
Kipe

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 25 Heinä 2007, 18:20

Tein oman tietokannan ja nimesin sql-tiedoston sen mukaan. Melkein onnistu:
VIRHE
Olet mahdollisesti löytänyt ohjelmointivirheen SQL-parserista. Tarkista SQL-lauseesi, erityisesti lainausmerkit merkkijonojen alusta ja lopusta. Toinen mahdollinen virheen aiheuttaja on se, että olet siirtämässä tiedostoa, jossa on binääridataa lainausmerkkien ulkopuolella. Jos mahdollista, kokeile SQL-lausettasi suoraan komentoriviltä. MySQL:n antama virheilmoitus näkyy alla, mikäli palvelin sellaisen antoi. Jos lause toimi komentoriviltä, mutta ei phpMyAdminista, etsi se rivi jolla virheilmoitus ilmeni ja lähetä meille virheraportti, johon liität alla olevan koodin:
----ALOITA CUT----
eNpsvUuy5EpyJTjPVcSgRNgtkkxx/IGcUUoo1RRJktVMFlukJizcuIhwOOCAlwPwR69RLaqXwDX0
CnwNd9ymR1WPmUcyIt/LB3V8DAYz04/pOfq3//RP//hPf/z2n7Nv/zn/9qe//Yc/fmuLomvw7/Zb
V2VVUf3uz/8cTvl/f/e7P/9L+P0//d3nH79t/3O+9fdtuP9hHj/+cDvfvnVt233LT6fmr0/ZXxfZ

jne monta sataa riviä

---LOPETA CUT----
----ALOITA RAW----

ERROR: C1 C2 LEN: 83397 83398 951535
STR: �

SVN: $Id: sqlparser.lib.php 9889 2007-01-31 08:42:59Z cybot_tm $
MySQL: 4.1.22-standard
USR OS, AGENT, VER: Win MOZILLA 5.0
PMA: 2.10.0.2
PHP VER,OS: 4.4.4 Linux
LANG: fi-utf-8
SQL:
INSERT INTO `xxxxx_search_wordlist` VALUES ('pysyv�t',12219,0),('phpbb',3,0) jne
---LOPETA RAW----

SQL-kysely: Ohjeet

INSERT INTO `xxxxx_search_wordlist` VALUES ('pysyv�t',12219,0),('phpbb',3,0) jne

MySQL ilmoittaa: Ohjeet
#1062 - Duplicate entry 'n' for key 1
:?: :?: :?:

Osa tiedoista kyllä meni perille.


Ja sitten semmonen kysymys; jos ja kun saan tuon nyt toimimaan, niin miten saan foorumin julkiseksi? Miten määritän sille osotteen jn?

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 25 Heinä 2007, 19:03

jinja kirjoitti:Tein oman tietokannan ja nimesin sql-tiedoston sen mukaan. Melkein onnistu:
VIRHE
Olet mahdollisesti löytänyt ohjelmointivirheen SQL-parserista. Tarkista SQL-lauseesi, erityisesti lainausmerkit merkkijonojen alusta ja lopusta. Toinen mahdollinen virheen aiheuttaja on se, että olet siirtämässä tiedostoa, jossa on binääridataa lainausmerkkien ulkopuolella. Jos mahdollista, kokeile SQL-lausettasi suoraan komentoriviltä. MySQL:n antama virheilmoitus näkyy alla, mikäli palvelin sellaisen antoi. Jos lause toimi komentoriviltä, mutta ei phpMyAdminista, etsi se rivi jolla virheilmoitus ilmeni ja lähetä meille virheraportti, johon liität alla olevan koodin:
----ALOITA CUT----
eNpsvUuy5EpyJTjPVcSgRNgtkkxx/IGcUUoo1RRJktVMFlukJizcuIhwOOCAlwPwR69RLaqXwDX0
CnwNd9ymR1WPmUcyIt/LB3V8DAYz04/pOfq3//RP//hPf/z2n7Nv/zn/9qe//Yc/fmuLomvw7/Zb
V2VVUf3uz/8cTvl/f/e7P/9L+P0//d3nH79t/3O+9fdtuP9hHj/+cDvfvnVt233LT6fmr0/ZXxfZ

jne monta sataa riviä

---LOPETA CUT----
----ALOITA RAW----

ERROR: C1 C2 LEN: 83397 83398 951535
STR: �

SVN: $Id: sqlparser.lib.php 9889 2007-01-31 08:42:59Z cybot_tm $
MySQL: 4.1.22-standard
USR OS, AGENT, VER: Win MOZILLA 5.0
PMA: 2.10.0.2
PHP VER,OS: 4.4.4 Linux
LANG: fi-utf-8
SQL:
INSERT INTO `xxxxx_search_wordlist` VALUES ('pysyv�t',12219,0),('phpbb',3,0) jne
---LOPETA RAW----

SQL-kysely: Ohjeet

INSERT INTO `xxxxx_search_wordlist` VALUES ('pysyv�t',12219,0),('phpbb',3,0) jne

MySQL ilmoittaa: Ohjeet
#1062 - Duplicate entry 'n' for key 1
:?: :?: :?:

Osa tiedoista kyllä meni perille.
Poista tuosta SQL-tiedostosta tuo xxxxx_search_wordlist-taulu. Tämän jälkeen yritä tuontia uudelleen. Tuonnin jälkeen generoi tuo taulu uudestaan. Ohjeita kyseisen taulun generointiin löytyy tämä forumin hakutoiminnolla.

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 25 Heinä 2007, 21:43

^ Poistin ja sain tietokannan ladattua. Mutta oon edelleen pihalla ko lumiukko, vaikka luin tämän ketjun moneen kertaan ja sillä perusteella latasin koneelle rebuild_search-modin, mutta taas, miten sitä käytetään? Voisko joku oikeasti ihan perusteellisesti selittää miten ja mistä nuo ohjelmat toimii ja mitä sen jälkeen täytyy tehä, jotta foorumi alkaa pelittään, koska en ymmärrä puoliakaan tämän foorumin termeistä saati tuosta tietokannan koodista. :?

Ja edelleen jos ja kun saan tuon nyt toimimaan, niin miten saan foorumin julkiseksi? Miten määritän sille osotteen jne?

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 27 Heinä 2007, 01:41

Eikö kukaan osaa auttaa? Olen selannu tämän foorumin ja googlettanu, mutten edelleenkään ole saanut selvyyttä asioihin (englannin huono sujuminen ei auta yhtää asiaa). Tällä hetkellä siis tietokanta on PhpMyAdminissa, ja siitä on poistettu search_wordlist-taulu. Olen ladannut koneelle rebuild_search -modin ja ilmeisesti sain sen PhpMyAdminiin tuotua (kuuluko sitä ees sinne laittaa?). Puplic_html:ssä tai missään muussa vastaavassa ei ole foorumille kansiota. Pitääkö sellainen olla vai miten määritän foorumille osotteen? Ja jos saa toivoa, niin ohjeet mahdollisimman yksinkertaisena.

Sori ko joka päivä täällä aiheesta muistuttelen, mutta kun tällä foorumin siirtämisellä on kiire. :sad:

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 27 Heinä 2007, 05:33

jinja kirjoitti:Olen ladannut koneelle rebuild_search -modin ja ilmeisesti sain sen PhpMyAdminiin tuotua (kuuluko sitä ees sinne laittaa?).
Kyllä kuuluu.

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 27 Heinä 2007, 11:50

^ No miten jatkan tästä eteenpäin?

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja Admin » 27 Heinä 2007, 19:35

No kyllä se foorumi pitäis kaikkine kansioineen ja filuineen olla asennettuna soveltuvalla palvelimella ensin...

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 27 Heinä 2007, 23:26

^ Mitkä kansiot? Pelkkä sql-tiedosto ei siis riitä? Ei kukaan mistään kansioista oo puhunu missään vaiheessa. ;)

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 27 Heinä 2007, 23:28

jinja kirjoitti:^ Mitkä kansiot? Pelkkä sql-tiedosto ei siis riitä? Ei kukaan mistään kansioista oo puhunu missään vaiheessa. ;)
Varmaankin se forumisofta pitäisi asentaa ;)

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 28 Heinä 2007, 00:18

Joka on? :lol:

Niinkö sanoin, en tiiä yhtään mitään näistä.

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 28 Heinä 2007, 00:34

jinja kirjoitti:Joka on? :lol:
phpBB 2.0.22 tai phpBB 3.0 RC3

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja Admin » 28 Heinä 2007, 01:39

http://www.phpbbsuomi.com/viewtopic.php?f=9&t=7 ensin asennat foorumin noiden ohjeiden mukaan ja sitten palautat sen varmuuskopioin sinne.

jinja
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 31
Liittynyt: 11 Maalis 2007, 01:46

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja jinja » 28 Heinä 2007, 02:43

Juups, sain kaverin antamaan ohjeet ja foorumi on nyt paikoillaan.

Pari ongelmaa kuitenki vielä ratkaisematta; ääkköset ei toimi tauluissa ja rebuild_search:ia ladatessa (se ei ollut mennytkään perille) tulee virheilmoitus;
Virhe

SQL-lauseessasi näyttää olevan jokin virhe. MySQL-palvelimen antama virheilmoitus näkyy alla, mikäli palvelin sellaisen antoi.

ERROR: Tuntematon välimerkki @ 1
STR: <?
SQL: <?php

/***************************************************************************
* admin_rebuild_search.php
* ------------------------
* begin : Mon May 9 2005
* copyright : (C) 2001 The phpBB Group
* email : support@phpbb.com
*
* $Id: admin_rebuild_search.php,v 2.2.1.2 2005/11/21 18:38:17 chatasos Exp $
*
****************************************************************************/

/***************************************************************************
*
* This program is free software; you can redistribute it and/or modify
* it under the terms of the GNU General Public License as published by
* the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
* (at your option) any later version.
*
***************************************************************************/

define ('IN_PHPBB', true);<?php


SQL-kysely:

<?php /*************************************************************************** * admin_rebuild_search.php * ------------------------ * begin : Mon May 9 2005 * copyright : (C) 2001 The phpBB Group * email : support@phpbb.com * * $Id: admin_rebuild_search.php,v 2.2.1.2 2005/11/21 18:38:17 chatasos Exp $ * ****************************************************************************/ /*************************************************************************** * * This program is free software; you can redistribute it and/or modify * it under the terms of the GNU General Public License as published by * the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or * (at your option) any later version. * ***************************************************************************/ define ('IN_PHPBB', true);

MySQL ilmoittaa: Ohjeet
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '<?php

define ('IN_PHPBB', true)' at line 1
Mikäs on vikana? Entä mikä ois helpoin tapa saada ääkköset toimiin?

Nyt myös huomasin, että User list on mystisesti kaonnu jonneki?!? :shock:

mrl586
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 31 Maalis 2006, 17:59
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Ilmaisfoorumin tietokannan siirto omalle domainille

Viesti Kirjoittaja mrl586 » 28 Heinä 2007, 11:30

jinja kirjoitti:Pari ongelmaa kuitenki vielä ratkaisematta; ääkköset ei toimi tauluissa ja rebuild_search:ia ladatessa (se ei ollut mennytkään perille) tulee virheilmoitus;
Virhe

SQL-lauseessasi näyttää olevan jokin virhe. MySQL-palvelimen antama virheilmoitus näkyy alla, mikäli palvelin sellaisen antoi.

ERROR: Tuntematon välimerkki @ 1
STR: <?
SQL: <?php

/***************************************************************************
* admin_rebuild_search.php
* ------------------------
* begin : Mon May 9 2005
* copyright : (C) 2001 The phpBB Group
* email : support@phpbb.com
*
* $Id: admin_rebuild_search.php,v 2.2.1.2 2005/11/21 18:38:17 chatasos Exp $
*
****************************************************************************/

/***************************************************************************
*
* This program is free software; you can redistribute it and/or modify
* it under the terms of the GNU General Public License as published by
* the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
* (at your option) any later version.
*
***************************************************************************/

define ('IN_PHPBB', true);<?php


SQL-kysely:

<?php /*************************************************************************** * admin_rebuild_search.php * ------------------------ * begin : Mon May 9 2005 * copyright : (C) 2001 The phpBB Group * email : support@phpbb.com * * $Id: admin_rebuild_search.php,v 2.2.1.2 2005/11/21 18:38:17 chatasos Exp $ * ****************************************************************************/ /*************************************************************************** * * This program is free software; you can redistribute it and/or modify * it under the terms of the GNU General Public License as published by * the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or * (at your option) any later version. * ***************************************************************************/ define ('IN_PHPBB', true);

MySQL ilmoittaa: Ohjeet
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '<?php

define ('IN_PHPBB', true)' at line 1
Mikäs on vikana?
Vikana tuossa on se, että tuon pitäisi olla admin_rebuild_search.php -tiedostossa, ei tietokannassa.

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa