Zoner hosting ja kumppanuusohjelma

phpBB keskustelu.
Tämä alue ei ole tukipyynnöille, vaan ainoastaan keskustelulle phpBB:stä ja sen eri versioista.
Avatar
Zoner
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 2
Liittynyt: 05 Syys 2014, 13:08
Viesti:

Zoner hosting ja kumppanuusohjelma

Viesti Kirjoittaja Zoner » 05 Syys 2014, 13:25

Hei kaikille

Esittelen alkuun itseni, olen Juuso Kataja ja vastaan Zoner nimisen hosting yrityksen kumppaneista. Monelle teistä saattavat olla tuttuja jo Zonerin webhotellit forumien hostingpalveluina.

Zonerilla on yli 6000 asiakasta, joiden sekaan mahtuu luonnollisesti myös reilu osuus erilaisia keskustelufoorumeita. Olen itsekin muutaman phpBB:llä tehnyt webhotelleihimme, joten kokemusta löytyy myös softasta ja se pyörii hyvin webhotelleissamme.

Kaikki palvelimemme sijaitsevat suomessa ja asiakaspalveluakin saa hyvin arkisin 8-16 välisenä aikana.

Pyrin vastailemaan tällä palstalla kaikkiin kysymyksiin Zonerin hosting palveluista.

Zonerin webhotelleista löytyy myös kätevä Installatron -asennusohjelma, jolla myös phpBB:n saa asennettua ilman erillistä osaamista tietokantojen yms. luontien suhteen.

Tarjoamme myös mahdollisuuden ansaita kumppanuusohjelmamme avulla. Maksamme kaikista meille tuomistasi webhotelliasiakkuuksista 50% komission: Lue lisää Kumppanit -ohjelmastamme

Lisäksi, jos teknistä osaamista ja yrittäjyyttä löytyy enemmänkin, tarjoamme myös mahdollisuuden jälleenmyydä Zonerin hosting-palveluita haluamillasi resursseilla ja hinnoilla suoraan asiakkaillesi: Lue lisää Jälleenmyyjä -paketista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 7 vierailijaa