index-body.html ei totelee?

MODien asennus ja omat muokkaukset.
jaantox
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 8
Liittynyt: 26 Helmi 2008, 16:08

index-body.html ei totelee?

Viesti Kirjoittaja jaantox » 26 Helmi 2008, 16:12

Hei, millä tavalla voisin siirtää ajax-shoutbox alhaalta siirtää ylöspäin?

Yritin siirtää index-body.html:ssä

<!-- INCLUDE shout_body.html -->

<!-- INCLUDE overall_header.html --> jälkeen.. Muttei tule mitään muutos!

Kuva

index_body.html

Koodi: Valitse kaikki

<!-- INCLUDE overall_header.html -->

<p class="{S_CONTENT_FLOW_END}<!-- IF S_USER_LOGGED_IN --> rightside<!-- ENDIF -->"><!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->{LAST_VISIT_DATE}<!-- ELSE -->{CURRENT_TIME}<!-- ENDIF --></p>
<!-- IF U_MCP --><p>{CURRENT_TIME} <br />[&nbsp;<a href="{U_MCP}">{L_MCP}</a>&nbsp;]</p><!-- ELSEIF S_USER_LOGGED_IN --><p>{CURRENT_TIME}</p><!-- ENDIF -->

<!-- IF S_DISPLAY_SEARCH or (S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT) -->
<ul class="linklist">
	<!-- IF S_DISPLAY_SEARCH -->
		<li><a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a><!-- IF S_USER_LOGGED_IN --> &bull; <a href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a><!-- ENDIF --> &bull; <a href="{U_SEARCH_ACTIVE_TOPICS}">{L_SEARCH_ACTIVE_TOPICS}</a></li>
	<!-- ENDIF -->
	<!-- IF not S_IS_BOT and U_MARK_FORUMS --><li class="rightside"><a href="{U_MARK_FORUMS}" accesskey="m">{L_MARK_FORUMS_READ}</a></li><!-- ENDIF -->
</ul>

<!-- INCLUDE shout_body.html -->

<!-- ENDIF -->

<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->

<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT -->
	<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}" class="headerspace">
	<h3><a href="{U_LOGIN_LOGOUT}">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>&nbsp; &bull; &nbsp;<a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a></h3>
		<fieldset class="quick-login">
			<label for="username">{L_USERNAME}:</label>&nbsp;<input type="text" name="username" id="username" size="10" class="inputbox" title="{L_USERNAME}" />  
			<label for="password">{L_PASSWORD}:</label>&nbsp;<input type="password" name="password" id="password" size="10" class="inputbox" title="{L_PASSWORD}" />
			<!-- IF S_AUTOLOGIN_ENABLED -->
				| <label for="autologin">{L_LOG_ME_IN} <input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" /></label>
			<!-- ENDIF -->
			<input type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" class="button2" />
		</fieldset>
	</form>
<!-- ENDIF -->

<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
	<!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</h3><!-- ENDIF -->
	<p>{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /> <br />{LOGGED_IN_USER_LIST}
	<!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}: {LEGEND}</em><!-- ENDIF --></p>

<h3>{L_WHO_WAS_HERE}</h3>
	<p><!-- IF WHO_WAS_HERE_LIST2 -->{WHO_WAS_HERE_LIST2} ({WHO_WAS_HERE_EXP})<br />{WHO_WAS_HERE_RECORD}<br />{WHO_WAS_HERE_LIST}<!-- ELSE -->{L_WWH_UPDATE_NEED}<!-- ENDIF --></p>
<!-- ENDIF -->

<!-- IF S_DISPLAY_BIRTHDAY_LIST and BIRTHDAY_LIST -->
	<h3>{L_BIRTHDAYS}</h3>
	<p><!-- IF BIRTHDAY_LIST -->{L_CONGRATULATIONS}: <strong>{BIRTHDAY_LIST}</strong><!-- ELSE -->{L_NO_BIRTHDAYS}<!-- ENDIF --></p>
<!-- ENDIF -->

<!-- IF NEWEST_USER -->
	<h3>{L_STATISTICS}</h3>
	<p>{TOTAL_POSTS} &bull; {TOTAL_TOPICS} &bull; {TOTAL_USERS} &bull; {NEWEST_USER}</p>
<!-- ENDIF -->

<!-- INCLUDE overall_footer.html -->

Ja toinen asia, miten lisätän ARCADE-tekstiä UKK:n jälkeen?

Avatar
Karjala
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 01 Loka 2006, 22:34
Viesti:

Re: index-body.html ei totelee?

Viesti Kirjoittaja Karjala » 26 Helmi 2008, 17:23

Varmaan tämä kuuluis MOD:eihin?



Onkohan sun skriptit kunnossa? :roll:

Onko shout_body.html palvelimella?



Edit: Niin ja kun olet saanut kaikki rojut palvelimelle, muista että kaikki muokatut tyylit pitää virkistää ja tyhjennä foorumin välimuisti.... Muuten ne muutokset ei tule näkyviin..

jaantox
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 8
Liittynyt: 26 Helmi 2008, 16:08

Re: index-body.html ei totelee?

Viesti Kirjoittaja jaantox » 26 Helmi 2008, 19:26

Karjala kirjoitti:Varmaan tämä kuuluis MOD:eihin?



Onkohan sun skriptit kunnossa? :roll:

Onko shout_body.html palvelimella?



Edit: Niin ja kun olet saanut kaikki rojut palvelimelle, muista että kaikki muokatut tyylit pitää virkistää ja tyhjennä foorumin välimuisti.... Muuten ne muutokset ei tule näkyviin..
On se shout-body.html palvelimella, koska se tomii kyllä :)
Mitä skriptit tarkoitat?

Avatar
Karjala
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 01 Loka 2006, 22:34
Viesti:

Re: index-body.html ei totelee?

Viesti Kirjoittaja Karjala » 26 Helmi 2008, 20:21

Tarkotin vissiin, että onko tämä ok? styles/prosilver/template/overall_header.html

Koodi: Valitse kaikki

	<script type="text/javascript" src="{U_SHOUT_STATIC}"></script>
	<script type="text/javascript" src="{T_TEMPLATE_PATH}/editor.js"></script>
	<script type="text/javascript" src="{U_SHOUT}"></script>



Ps. Tuolla phpBB.com:issa et saa näihin minkäänlaista vastausta tai vinkkiä, pitää vain ite takoa. :mrgreen:

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: index-body.html ei totelee?

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 26 Helmi 2008, 20:33

Karjala kirjoitti: Ps. Tuolla phpBB.com:issa et saa näihin minkäänlaista vastausta tai vinkkiä, pitää vain ite takoa. :mrgreen:
Karjala kirjoitti: Edit: Niin ja kun olet saanut kaikki rojut palvelimelle, muista että kaikki muokatut tyylit pitää virkistää ja tyhjennä foorumin välimuisti.... Muuten ne muutokset ei tule näkyviin..
Tyylit valikosta.

jaantox
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 8
Liittynyt: 26 Helmi 2008, 16:08

Re: index-body.html ei totelee?

Viesti Kirjoittaja jaantox » 26 Helmi 2008, 20:47

Lurttinen kirjoitti:
Karjala kirjoitti: Ps. Tuolla phpBB.com:issa et saa näihin minkäänlaista vastausta tai vinkkiä, pitää vain ite takoa. :mrgreen:
Karjala kirjoitti: Edit: Niin ja kun olet saanut kaikki rojut palvelimelle, muista että kaikki muokatut tyylit pitää virkistää ja tyhjennä foorumin välimuisti.... Muuten ne muutokset ei tule näkyviin..
Tyylit valikosta.
Kiitos! välimuisti se vaikutti. hassusti kyllä, mutta kiitos!

Avatar
Karjala
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 01 Loka 2006, 22:34
Viesti:

Re: index-body.html ei totelee?

Viesti Kirjoittaja Karjala » 26 Helmi 2008, 20:53

Eli kunnossa nyt?

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: index-body.html ei totelee?

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 26 Helmi 2008, 21:07

Ei se ole hassu, se on välimuistin tarkoitus...
Rakennetaan tyyli valmiiksi, jotta sitä ei joka siunaan sivun latauksella tarvitse rakennella. Tästä johtuu, että muutokset voi joutua "virkistämään" ennenkuin ne näkyvät. :)

Toinen varjopuoli on asiassa kuitenkin. Jos muokkaat tyylejä ylläpidosta ja se ei saa tallennettua niitä tiedostojärjestelmään. Ne tallennetaan silloin välimuistiin. Tämä taas virkistyksessä rakennetaan uusiksi tiedostojärjestelmän mukaan.
1+1=omat muokkaukset saattaa kadota.

Kannattaa viedä se tyyli, jotta muutokset on varmasti tallessa. (Jos siis muokkasit vain ylläpidosta)

jaantox
Aloittelija
Aloittelija
Viestit: 8
Liittynyt: 26 Helmi 2008, 16:08

Re: index-body.html ei totelee?

Viesti Kirjoittaja jaantox » 26 Helmi 2008, 22:04

Karjala kirjoitti:Eli kunnossa nyt?
Kyllä kunnossa, herra!

Avatar
Karjala
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 733
Liittynyt: 01 Loka 2006, 22:34
Viesti:

Re: index-body.html ei totelee?

Viesti Kirjoittaja Karjala » 27 Helmi 2008, 14:48

jaantox kirjoitti:
Karjala kirjoitti:Eli kunnossa nyt?
Kyllä kunnossa, herra!
Jaa, no ole hyvä herra! :roll: :? :shock:


Eipä näistä nykyään tiedä, mitä nämä letkautukset tarkoittaa..... Mulla on ollut tapana kirjoittaa pelkkä Kiitos!

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa