Kuka lukee/näkee kirjoitetut viestit

MODien asennus ja omat muokkaukset.
Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Kuka lukee/näkee kirjoitetut viestit

Viesti Kirjoittaja Esashi » 22 Huhti 2006, 13:33

Tervehdys

Eli vähän hassulta kuulostava kysmys mutta kysyn kumminkin.

Foorumillamme on ns. "vakoilijoita" jotka kertovat tosielle koirayhdistyskelle, lähinnä niille ihmisille jotka ovat bananntu foorumilta meidän foorumille kirjoitettuja viestejä. Juttuaj sitten reostelaan tosiella foorumilla, kirjoitajaa haukutaan henk. koht. tasolla jne.

Eli onko mitenkään mahdollista täällä ylläpidossa seurata ketkä kaikki käyttäjät ovat eism. lukeneet jokin tietyn viesti ja nähdä heidän ip-osoitteensa tai tunnuksen?

Onko olemassa mitään modia olemassa tähän?

Olisi kiva saada vähän tuota "vakoilua" kuriin nääs.

Help help.
Viimeksi muokannut Esashi, 23 Huhti 2006, 13:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Avatar
Admin
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 721
Liittynyt: 13 Marras 2005, 15:45

Viesti Kirjoittaja Admin » 22 Huhti 2006, 21:37

Nevö höörd? Epäilen ettei...

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Esashi » 23 Huhti 2006, 13:14

Admin kirjoitti:Nevö höörd? Epäilen ettei...
Juu sisis näksi ketkä ovat sen lisäksi että ovat vastanneet siihen myös vain lukenut sen viestin. Voi tosin olla vaikeampi juttu.
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Avatar
Merri
MODaaja
MODaaja
Viestit: 155
Liittynyt: 21 Huhti 2006, 23:32
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Merri » 24 Huhti 2006, 00:17

Palvelimen lokista toki moinen onnistuu, että IP-osoitteiden perusteella kurkkii kuka on tehnyt mitä. Se toinen vaihtoehto, eli oman koodin tekeminen onkin sitten vähän mutkikkaampi juttu. Käytännössä siihen kai tarvitsisi luoda uusi tietokantataulu, johon päivitetään topic_id:tä ja käyttäjän tietoja. Tästä taulusta tulisi kyllä aika julmettoman ison kokoinen. Järkevin koodaustapa lienisi, että määrää nostettaisiin joka kerta kun käyttäjä käy taulua kurkkimassa.

Ensin viewtopicissa siis tarkastettaisiin taulusta, onko käyttäjälla siellä tietoja; jos on, niin sitten vain päivitetään määrä ja ehkä päivämäärä ja IP-osoite tietokannasta. Jos taas ei ole, lisätään uusi rivi jolla on ne perustiedot. Tämä osuus on siis "helpohko" koodata.

Tietojen katselun toteuttaminen onkin sitten taas aivan oma asiansa. Ilmeisesti adminpaneeliin pitäisi luoda uusi sivu, joka hakisi kannasta tietot ja järjestelisi ne esimerkiksi viimeisimpien vierailujen mukaan. Tämän sivun toiminnallisuuden koodaaminen olisi se raskain osuus.


Toisaalta ongelmaa voisi ratkoa myös toisella tavalla, mutta kun tarkemmin ei asiasta tiedä niin pahahan tuohon on mitään ehdottaakaan. Noin muuten tuo meininki kuulostaa aika lapselliselta, tosin eipä olisi ensimmäinen kerta kun on nähnyt aikuisetkin ihmiset pelleilemässä netissä.

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Esashi » 24 Huhti 2006, 06:54

Merri kirjoitti:Palvelimen lokista toki moinen onnistuu, että IP-osoitteiden perusteella kurkkii kuka on tehnyt mitä. Se toinen vaihtoehto, eli oman koodin tekeminen onkin sitten vähän mutkikkaampi juttu. Käytännössä siihen kai tarvitsisi luoda uusi tietokantataulu, johon päivitetään topic_id:tä ja käyttäjän tietoja. Tästä taulusta tulisi kyllä aika julmettoman ison kokoinen. Järkevin koodaustapa lienisi, että määrää nostettaisiin joka kerta kun käyttäjä käy taulua kurkkimassa.
Totta ja se palvelin on palveluntarkoalla joka kumman syystä hyvin nihkeästi antaa logiteitoja nähtäväksi.
Toisaalta ongelmaa voisi ratkoa myös toisella tavalla, mutta kun tarkemmin ei asiasta tiedä niin pahahan tuohon on mitään ehdottaakaan. Noin muuten tuo meininki kuulostaa aika lapselliselta, tosin eipä olisi ensimmäinen kerta kun on nähnyt aikuisetkin ihmiset pelleilemässä netissä.
Juu siellä Pelastetaan Koirat ryn foorumilla (jota siis ylläpidon) on yhdistysken pyynnöstä jo alusta asti laiettu muutama virolainen vastaavanlaisten yhditysten toimijoita banniin kun meuhkaavat ja riitelevät muillakin eläinfoorumiella.

Kumminkin he juttelevat sitten asoista joita on juteltu foorumillani melkeinpä suoraan lainaten tekstiä eli siellä on joitain tyyppejä jotka laittavat foorumilta niitä sinne. Nuo siis haluttaisiin myös banniin, mutta vaikeaa saada tietoa että ketkä ovat sitten lukeneet yksittäisen topicin vaikkapa käyttäjätunnuksen ja IPn mukaan...eli lirissä ollaan pidemmän päälle.

Itse en osaa tuollaista koodata :( mutta tuli hassu tunne siitä että miksi moinen ylläpidon työkalu on jätetty laittamatta jo asennuspaketiin mukaan.
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Esashi » 24 Huhti 2006, 06:56

Merri kirjoitti:
Toisaalta ongelmaa voisi ratkoa myös toisella tavalla, mutta kun tarkemmin ei asiasta tiedä niin pahahan tuohon on mitään ehdottaakaan. Noin muuten tuo meininki kuulostaa aika lapselliselta, tosin eipä olisi ensimmäinen kerta kun on nähnyt aikuisetkin ihmiset pelleilemässä netissä.
Mikäs se toinen tapa olisi?

Hmmm mites sellainen erillinen www sivu ihan foorumin ulkopuolelle jonne kertyisi tietokanansta vaikkapa haulla tieto vaikkapa joko topicin otsakkeen/id mukaan ja se näyttäisi lukijat + kirjoittajat. Sitten vain ylläpitäjille vinkattaisiin että tälläinen sivu on olemassa. Jos pitää koodata tietokantaan oma uusi taulukkonsa niin eikö sen voisi aina sen taulukon datan tyhjentääkkin tarvittaessa?

Näkyyhän esim. topicin viestissäkin foorumilla se että kuinka montaa kertaa on viestiä luetteu eli _jonnekin_ se tieto siitä tallentuu?

On ideoita joo mutta ei taitoa koodata damit :) Alkaisikos jokus yhteistyössä koodamaan/testaamaan tuota? Kellään mitään hyvää ideaa miten tuota voisi lähteä koodamaan?

Mieleeni tuli myös koodausalusta Runtime Revolution ( http://www.runrev.com/ ), joka on multipaltform sopiva. Siinä voi myös muistaakseni koodata sql-tietokantaan kyselyjä, hakuja yms.
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Esashi » 24 Huhti 2006, 07:30

Laitoin juuri phpbb pääkallopaikalle myös kyselyä aiheesta. Toivotatavsti sieltä tulee jotain käyttökelpoista vastausta.

Infoan jos jotain ilmenee.
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Avatar
Lurttinen
phpBB nub
phpBB nub
Viestit: 4787
Liittynyt: 13 Marras 2005, 18:41
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lurttinen » 24 Huhti 2006, 07:40

Vastasin sulle sinne..

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Esashi » 24 Huhti 2006, 08:17

Lurttinen kirjoitti:Vastasin sulle sinne..
Kiitos *kumartelee*

Eli Lurttisen vinkistä kokeilen nyt foorumilla tätä:

http://www.phpbbhacks.com/download/1684

Silti tuo idea käyttäjätunnuksia ja ipn näkyvyydestä olisi hyvä kehittää?
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Esashi » 24 Huhti 2006, 10:26

Lurttinen kirjoitti:Vastasin sulle sinne..
Asenin sen yhden ja nyt tulee virheherja

"Parse error: parse error, unexpected ':' in /home/customers/esashi/public_html/pk/includes/functions_user_viewed_posts.php on line 155"

Tässä koodia sen rivin ympäriltä mutta en ymmärrä mikä siinä on vikana

Koodi: Valitse kaikki

global $template, $db, $board_config, $phpEx, $lang;
	
	/*******************************************************************************************
	/** Get parameters.  'var_name' => 'default'
	/******************************************************************************************/
   $start = ( isset($_POST['start']) ) ? intval($_POST['start']) : (( isset($_GET['start']) ) ? intval($_GET['start']) : 0); 
   $order = ( isset($_POST['order']) ) ? trim(htmlspecialchars(($_POST['order'])) : (( isset($_GET['order']) ) ? trim(htmlspecialchars($_GET['order'])) : 'DESC'); 
   $sort = ( isset($_POST['sort']) ) ? trim(htmlspecialchars($_POST['sort'])) : (( isset($_GET['sort']) ) ? trim(htmlspecialchars($_GET['sort'])) : 'last_viewed'); 
Eli jokin kaksoispiste liikaa?
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Avatar
Merri
MODaaja
MODaaja
Viestit: 155
Liittynyt: 21 Huhti 2006, 23:32
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Merri » 24 Huhti 2006, 10:38

Teepäs semmoinen temppu, että poistat tuon kommentin. Voi olla että PHP:n tapa käsitellä kommentteja on muuttunut niistä ajoista kun tuo koodi on kirjoitettu ja se sitten sekoittaisi tuon koodinpätkän. Villi arvaus, mutta kun muu syntaksi näyttää olevan kunnossa...

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Esashi » 24 Huhti 2006, 11:45

Merri kirjoitti:Teepäs semmoinen temppu, että poistat tuon kommentin. Voi olla että PHP:n tapa käsitellä kommentteja on muuttunut niistä ajoista kun tuo koodi on kirjoitettu ja se sitten sekoittaisi tuon koodinpätkän. Villi arvaus, mutta kun muu syntaksi näyttää olevan kunnossa...
Kokeilin. Sama herja edelleenkin Jokin siinä nyt mättää.

Tässä nyt koko helahoidon koodi:

Koodi: Valitse kaikki

<?php
/***************************************************************************
*                            $RCSfile: functions_user_viewed_posts.php,v $
*                            -------------------
*   begin                : Thur, May 22, 2003
*   copyright            : (C) 2003 Nivisec.com
*   email                : support@nivisec.com
*
*   $Id: functions_user_viewed_posts.php,v 1.3 2003/05/24 04:54:34 nivisec Exp $
*
*
***************************************************************************/

/***************************************************************************
*
*   This program is free software; you can redistribute it and/or modify
*   it under the terms of the GNU General Public License as published by
*   the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
*   (at your option) any later version.
*
***************************************************************************/
include_once($phpbb_root_path . 'language/lang_' . $board_config['default_lang'] . '/lang_user_viewed_posts.' . $phpEx);

function uvp_get_topic_title($topic_id)
{
	global $db, $lang;
	
	$sql = 'SELECT topic_title FROM ' . TOPICS_TABLE . "
	   WHERE topic_id = $topic_id";
	if (!$result = $db->sql_query($sql))
	{
		message_die(GENERAL_ERROR, $lang['Topic_Viewdata_Error'], '', __LINE__, __FILE__, $sql);
	}
	$row = $db->sql_fetchrow($result);
	
	if (!isset($row['topic_title']))
	{
		return $lang['Unknown_Title'];
	}
	else
	{
		return $row['topic_title'];
	}
}

function update_user_viewed($user_id, $topic_id)
{
	global $db, $lang;
	
	/* See if our topic already exists */
	$sql = 'SELECT viewed_id, num_views FROM ' . TOPICS_VIEWDATA_TABLE . "
	   WHERE user_id = $user_id
	   AND topic_id = $topic_id";
	
	if (!$result = $db->sql_query($sql))
	{
		message_die(GENERAL_ERROR, $lang['Topic_Viewdata_Error'], '', __LINE__, __FILE__, $sql);
	}
	$row = $db->sql_fetchrow($result);
	
	/* If it exists, we update the info */
	if (isset($row['viewed_id']))
	{
		$views = $row['num_views'] + 1;
		
		$sql = 'UPDATE ' . TOPICS_VIEWDATA_TABLE . "
		   SET num_views = $views,
		   last_viewed = " . time() . '
		   WHERE viewed_id = ' . $row['viewed_id'];
	}
	/* Else, we just insert the new default values */
	else
	{
		$sql = 'INSERT INTO ' . TOPICS_VIEWDATA_TABLE . "
		   (user_id, topic_id, num_views, last_viewed)
		   VALUES
		   ($user_id, $topic_id, 1, " . time() . ')';	
	}
	if (!$db->sql_query($sql))
	{
		print $sql;
		message_die(GENERAL_ERROR, $lang['Topic_Viewdata_Error'], '', __LINE__, __FILE__, $sql);
	}
}

function uvp_do_pagination($user_id)
{
	global $db, $lang, $template, $phpEx, $board_config, $start;
	
	$sql = 'SELECT count(*) AS total FROM ' . TOPICS_VIEWDATA_TABLE . "
		   WHERE user_id = $user_id";
	
	if(!$result = $db->sql_query($sql))
	{
		message_die(GENERAL_ERROR, $lang['Topic_Viewdata_Error'], '', __LINE__, __FILE__, $sql);
	}
	else
	{
		$total = $db->sql_fetchrow($result);
		$total_views = ($total['total'] > 0) ? $total['total'] : 1;
		
		$pagination = generate_pagination("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . "=$user_id", $total_views, $board_config['topics_per_page'], $start)."&nbsp;";
	}
	
	$template->assign_vars(array(
	"PAGINATION" => $pagination,
	"PAGE_NUMBER" => sprintf($lang['Page_of'], ( floor( $start / $board_config['topics_per_page'] ) + 1 ), ceil( $total_views / $board_config['topics_per_page'] )),
	
	"L_GOTO_PAGE" => $lang['Goto_page'])
	);
}

function uvp_make_sort_drop_box($sort)
{
	global $lang;
	
	$sort_types = array('last_viewed', 'num_views');
	
	$rval = '<select name="sort">';
	foreach($sort_types as $val)
	{
		$selected = ($sort == $val) ? 'selected="selected"' : '';
		$rval .= "<option value=\"$val\" $selected>" . $lang[$val] . '</option>';
	}
	$rval .= '</select>';
	
	return $rval;
}

function uvp_make_order_drop_box($order)
{
	global $lang;
	
	$order_types = array('DESC', 'ASC');
	
	$rval = '<select name="order">';
	foreach($order_types as $val)
	{
		$selected = ($order == $val) ? 'selected="selected"' : '';
		$rval .= "<option value=\"$val\" $selected>" . $lang[$val] . '</option>';
	}
	$rval .= '</select>';
	
	return $rval;
}

function display_user_viewed_data($user_id)
{
	global $template, $db, $board_config, $phpEx, $lang;
	
	/*******************************************************************************************
	/** Get parameters.  'var_name' => 'default'
	/******************************************************************************************/
   $start = ( isset($_POST['start']) ) ? intval($_POST['start']) : (( isset($_GET['start']) ) ? intval($_GET['start']) : 0);
   $order = ( isset($_POST['order']) ) ? trim(htmlspecialchars(($_POST['order'])) : (( isset($_GET['order']) ) ? trim(htmlspecialchars($_GET['order'])) : 'DESC');
   $sort = ( isset($_POST['sort']) ) ? trim(htmlspecialchars($_POST['sort'])) : (( isset($_GET['sort']) ) ? trim(htmlspecialchars($_GET['sort'])) : 'last_viewed');
	
	$sql = 'SELECT tv.*, t.*, f.forum_name FROM ' . TOPICS_VIEWDATA_TABLE . ' tv, ' . TOPICS_TABLE . ' t, ' . FORUMS_TABLE . " f
	   WHERE tv.user_id = $user_id
	   AND t.topic_id = tv.topic_id
	   AND t.forum_id = f.forum_id
	   ORDER BY $sort $order
	   LIMIT $start, " . $board_config['topics_per_page'];
	
	if (!$result = $db->sql_query($sql))
	{
		message_die(GENERAL_ERROR, $lang['Topic_Viewdata_Error'], '', __LINE__, __FILE__, $sql);
	}
	while($row = $db->sql_fetchrow($result))
	{
		$template->assign_block_vars('viewedrow', array(
		'TOPIC_TITLE' => $row['topic_title'],
		'FORUM_NAME' => $row['forum_name'],
		'FORUM_ID' => $row['forum_id'],
		'TOPIC_ID' => $row['topic_id'],
		'LAST_VIEWED' => create_date($board_config['default_dateformat'], $row['last_viewed'], $board_config['board_timezone']),
		'USER_ID' => $row['user_id'],
		'NUM_VIEWS' => $row['num_views'])
		);
	}
	$template->assign_vars(array(
	'PHPEX' => $phpEx,
	'USER_ID' => $user_id,
	'S_MODE_SELECT' => uvp_make_sort_drop_box($sort),
	'S_ORDER_SELECT' => uvp_make_order_drop_box($order),
	'FORUM_URL_CODE' => POST_FORUM_URL,
	'TOPIC_URL_CODE' => POST_TOPIC_URL,
	'L_VIEWS' => $lang['Views'],
	'L_TOPICS' => $lang['Topics'],
	'L_SELECT_SORT_METHOD' => $lang['Select_sort_method'],
	'L_ORDER' => $lang['Order'],
	'L_SORT' => $lang['Sort'],
	'L_FORUM' => $lang['Forum'],
	'L_LAST_VIEWED' => $lang['Last_Viewed'])
	);
	uvp_do_pagination($user_id);
	
	$template->set_filenames(array('viewed_data_body' => 'user_viewed_posts.tpl'));
	$template->assign_var_from_handle('USER_POSTS_VIEW_DATA', 'viewed_data_body');
}

?>
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Avatar
Merri
MODaaja
MODaaja
Viestit: 155
Liittynyt: 21 Huhti 2006, 23:32
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Merri » 24 Huhti 2006, 12:03

Okei, oli siellä sittenkin sulkuvirhe.

Etsi:

Koodi: Valitse kaikki

   $order = ( isset($_POST['order']) ) ? trim(htmlspecialchars(($_POST['order'])) : (( isset($_GET['order']) ) ? trim(htmlspecialchars($_GET['order'])) : 'DESC');
Etsi riviltä:

Koodi: Valitse kaikki

trim(htmlspecialchars(($_POST['order']))
Korvaa tällä:

Koodi: Valitse kaikki

trim(htmlspecialchars($_POST['order']))
Sitten pitäisi sulkujen täsmätä, nyt näyttäisi olevan yksi liikaa.

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Esashi » 24 Huhti 2006, 12:23

Merri kirjoitti:Okei, oli siellä sittenkin sulkuvirhe.
Toimii :) Kiitos *kumartaa*
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Avatar
Esashi
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 19 Tammi 2006, 10:22
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Esashi » 14 Touko 2006, 17:15

Nyt alkaa ihan totta kohtaa palaa ylläpitäjän ominaisuudessa käämit :evil:

Edelleen joku vakoilee foorumin juttuja ja käyttäjä tosieesa foorumissa, jolla on ollut bannit alusta asti foorumille, kirjoittaa omassa hiekaklaatikossa englanniksi että "kun hän luki PK foorumia..." ja lainaa yhden kirjoittajan tekstiä suoraan ja heittää sitten lokaa niskaan.

Vaihtoehtoja:

1) joku antanut tunnuksensa ja salasanansa hänen käyttöön

2) joku lukee omilla tunnuksillaan ja kääntää suomesta englanniksi hänelle juttuja.

Eli onko mahdllista laittaa jokin modi päälle joa myös näyttää esim. tietyn kirjoietun aiheen kohdalla että ketkä kaikki ovat sitä luakneet ja mihin aikaan ja minä päivänä?

Tuollainen kyllä pitää kuriin saada, eikös? Hyviä vinkkejä/ohjeita jolla voisi vakoilua seurata ja lopettaa se?

Tässä olisi yksi : http://www.phpbbhacks.com/download/1012 mutta se ei näytä mihin ERI AIKOIHIN esim. jokin käyttäjä X on käynyt ja lukenut topicin?


Kiitos etukäteen
Esashi

Maan Äiti, anna minulle
ymmärrystä heidän suhteen, jotka eivät ymmärrä minua,
kärsivällisyyttä heitä kohtaan, jotka eivät pidä minusta,
viisautta, osatakseni kätkeä heidän ruumiit,
jotka ovat käyneet hermoilleni

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa