Foorumin säätöä

Avatar
ADdoctor
MODaaja
MODaaja
Viestit: 169
Liittynyt: 23 Marras 2007, 17:40
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Foorumin säätöä

Viesti Kirjoittaja ADdoctor » 07 Maalis 2020, 12:54

Pyöritän yhä phpBB foorumia, vaikka siellä ei mitään kansainvaellusta olekaan. Kuitenkin olisi kiva tietää, miten saa poistettua foorumisisällöstä alinna olevia tilastotietoja. Siellä on esim. Entien käyttäjiä ollut xx ja päiväys xxxxxx. (Tuokin tieto perustuu johonkin ikivanhaan hyökkäykseen foorumia kohtaan.)

En onnistu löytämään paikkaa eikä tapaa josta niitä voisi poistaa. Kiitos avusta!

Tapsa
Oppii uutta
Oppii uutta
Viestit: 25
Liittynyt: 28 Marras 2014, 15:35
Viesti:

Re: Foorumin säätöä

Viesti Kirjoittaja Tapsa » 08 Maalis 2020, 10:29

Ylläpidon hallintapaneelista välilehti 'Yleinen' ja siitä keskustelufoorumin tilastojen alta löytyy toiminto 'Muuta vierailleiden käyttäjien määrää'. Tuo siis nollaa yhtäaikaisten käyttäjien tilaston.

Avatar
ADdoctor
MODaaja
MODaaja
Viestit: 169
Liittynyt: 23 Marras 2007, 17:40
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Foorumin säätöä

Viesti Kirjoittaja ADdoctor » 08 Maalis 2020, 14:05

Kiitos Tapsa. Tiedätkö miten silloin, jos haluasi pois kokonaan esim. tuon Eniten käyttäjiä...? Tämänkään foorumin tiedoissa ei ole mitään tilastotietoja.

LISÄYS: Ei siellä ollut kuitenkaan mitään tilastoista kodassa Yleiset asetukset eikä liioin Yleiset toiminnot. Tämä taitaakin olla hankala ongelma. :shock:

Coder
Käännöstiimi
Käännöstiimi
Viestit: 80
Liittynyt: 23 Touko 2014, 12:16

Re: Foorumin säätöä

Viesti Kirjoittaja Coder » 08 Maalis 2020, 17:32

ADdoctor kirjoitti:
08 Maalis 2020, 14:05
Kiitos Tapsa. Tiedätkö miten silloin, jos haluasi pois kokonaan esim. tuon Eniten käyttäjiä...? Tämänkään foorumin tiedoissa ei ole mitään tilastotietoja.

LISÄYS: Ei siellä ollut kuitenkaan mitään tilastoista kodassa Yleiset asetukset eikä liioin Yleiset toiminnot. Tämä taitaakin olla hankala ongelma. :shock:
Tuon tekstin ja muutkin tilastot saa pois muokkaamalla teeman tiedostoja. Helpoin keino on vain poistaa rivit mitkä haluaa piiloon tiedostosta index_body.html.

Kun olet tiedostoa muokannut niin sinun tulee tyhjentää välimuisti Yleinen välilehdeltä Ylläpidon hallintapaneelista.

Muista aina varmuuskopionti ja tehdä muutos phpBB:n versio päivityksen jälkeen riippuen päivitys tavasta, tai jos käytössä on muu kuin oletusteema niin joka kerta kun päivität teeman.

Esim. jos haluat eniten käyttäjiä piiloon niin sen koodi on {RECORD_USERS}. Alla esimerkki muokkaus.

Ennen muokkausta:

Koodi: Valitse kaikki

<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
	<div class="stat-block online-list">
		<!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</h3><!-- ENDIF -->
		<p>
			<!-- EVENT index_body_block_online_prepend -->
			{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /> 
			<!-- IF U_VIEWONLINE -->
				<br />{LOGGED_IN_USER_LIST}
				<!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}{L_COLON} {LEGEND}</em><!-- ENDIF -->
			<!-- ENDIF -->
			<!-- EVENT index_body_block_online_append -->
		</p>
	</div>
<!-- ENDIF -->
Muokkauksen jälkeen:

Koodi: Valitse kaikki

<!-- IF S_DISPLAY_ONLINE_LIST -->
	<div class="stat-block online-list">
		<!-- IF U_VIEWONLINE --><h3><a href="{U_VIEWONLINE}">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></h3><!-- ELSE --><h3>{L_WHO_IS_ONLINE}</h3><!-- ENDIF -->
		<p>
			<!-- EVENT index_body_block_online_prepend -->
			{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br /> 
			<!-- IF U_VIEWONLINE -->
				<br />{LOGGED_IN_USER_LIST}
				<!-- IF LEGEND --><br /><em>{L_LEGEND}{L_COLON} {LEGEND}</em><!-- ENDIF -->
			<!-- ENDIF -->
			<!-- EVENT index_body_block_online_append -->
		</p>
	</div>
<!-- ENDIF -->

Avatar
ADdoctor
MODaaja
MODaaja
Viestit: 169
Liittynyt: 23 Marras 2007, 17:40
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Foorumin säätöä

Viesti Kirjoittaja ADdoctor » 08 Maalis 2020, 19:30

Parhaat kiitokset Coder! Niin se oli, että ei aivan helppo keksiä. Ohjeesi ovat hienot ja täydelliset. Eiköhän niillä niin vanhat käyttäjät kuin muitakin tilastotietoja saa pois. Koodin muutoskin näkyy olevan aika yksinkertainen.

Avatar
ADdoctor
MODaaja
MODaaja
Viestit: 169
Liittynyt: 23 Marras 2007, 17:40
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Foorumin säätöä

Viesti Kirjoittaja ADdoctor » 30 Kesä 2020, 18:53

Meni vänhän aikaa ennen kuin sain aikaa paneutua asiaan tarkemmin. Nyt se on kuitenkin muutetttu.

Pari huomiota: En ollut aluksi löytää kohtaa index_body.html. Löytyi pienen etsimisen jälkeen kohdasta prosilever/tempalate. Muutos helppo. Väilimuistin tyhjennyksen jälkeen säikähdin kun foorumin yläpuolelle oli tullut joukko php virhesanomia, tällaisia:

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/zendframework/zend-stdlib/src/ArrayObject.php on line 426: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"?
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/zendframework/zend-code/src/Reflection/MethodReflection.php on line 272: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"?... jne

Suljin ja avasin foorumin uudelleen jolloin vihesanomat olivat poistuneet.

Kiitokset kovasti Coder! Ehkä poistan - kerättyäni taas rohkeutta :D - vielä sen, montako käyttääjää on parhaillaan paikalla. (Jota lukua olen aina ihmetellyt, kun siihen voi tulla 7-20 virasta, jotka eivät ole kuitenkaan todellisia. Ihan kuin merkintä juutuisi siihen paikkalleenkin pitemmäksi ajaksi.)

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa